Mangler du inspiration til kreativ hygge?

Her på siden har vi samlet inspiration til hyggelige, kreative aktiviteter for børn og voksne. Vi har masser af sjove kits, som indeholder alle materialer, I skal bruge til krea-aktiviteterne – og som I både kan hygge jer med indenfor og udenfor. Vores idéer til kreasjov for både børn og voksne kan bruges året rundt – både når I vil kreahygge i foråret, til sommer, efterår og vinter. Uanset om I elsker at tegne og male, strikke og hækle, knytte macramé og modellere – eller I vil udfordres til noget helt nyt kreasjov – så har vi masser af idéer til jeres diy. Måske leder du efter kreative aktiviteter, som kan give jer en pause fra hverdagens jag – og her giver vores mange kreasæt masser af skøn, afslappende kreatid både alene og sammen med familie og venner. Glæd jer til at fordybe jer, og få en velfortjent pause fra hverdagen. Husk, vores kits er også nemme at tage med på farten, når I har fri fra skole, børnehave og arbejde – uanset om I skal i sommerhuset, på bilferie, ud at flyve eller på storbyferie. Et kreativt sæt giver masser af sjove krea-stunder – både når tiden kun kan gå for langsomt, og når I vil nyde en hyggelig familiestund sammen med masser af hygge og kreative aktiviteter. Vi har krea-idéer til mindre børn, større børn, teens og voksne – brug siden her som inspiration til alle de sjove diy-projekter, I kan lave alene eller sammen.

Krea-sjov for børn

Krea-hygge for voksne

Kreative pauser med diy kits

Her på siden har vi samlet en masse krea-aktiviteter, som hele familien kan være med til. Uanset om du er voksen, teenager eller barn, har vi et bredt udvalg af diy kits, der får kreativiteten til at blomstre hele året rundt. Kan du lide at hækle, modellere, støbe, tegne eller lave dine egne smykker? Så vælg et af mange kits. De indeholder en masse forskellige hobbyprojekter. Nogle af dem, passer til særlig godt til en bestemt sæson – fx sommer, efterår, vinter eller forår - mens andre kan nemt kan bruges hele årets rundt. Men fælles for alle vores kits, er, at du nemt kan tage med overalt. Tag dem fx med på farten, når du har fri fra arbejde – og børnene har fri fra skole og børnehave. Måske har I planlagt en tur i sommerhuset, en road trip, storbytur eller en bilferie? Uanset hvor ferien går hen, kan I skabe mindeværdige og hyggelige øjeblikke med vores diy kits. Vælg dine favoritter her på siden, og bliv klar din næste kreative pause.   

 

Kreative aktiviteter voksne

Det er vigtigt at være kreativ, når du har fri – både i ferier, helligdage og weekender. Kreativitet giver dig mulighed for at slippe de stressede rutiner, som ofte er en del af hverdagen. Når du er kreativ, er det også lettere at åbne op for nye tanker og ideer, hvilket kan skabe en følelse af frihed og glæde.

Desuden hjælper kreativitet dig med at udforske dine interesser. Når du har fri fra jobbet, har mere tid til at prøve nye aktiviteter og hobbyer. Prøv fx et kreativt håndarbejde gennem et af vores mange diy kits. Her kan du fx hækle fine tasker i garn, støbe lækre pynteting til hjemmet og prøve kræfter med knytteteknikken, macramé. Vælg det kit, der lyder mest spændende – og begynd på din kreative hobby med det samme. Alt, hvad du skal bruge, er samlet i kittet. På den måde kan nemt tage det med dig, uanset hvor turen går hen til sommer eller vinter.

 

Krea-aktiviteter for børn

Mange børn er vilde med krea-projekter – og så snart de har fri fra skole eller børnehave, begynder de at forme, dekorer og klippe-klistre. Derfor har samlet vores bedste kits til børnenes ferie. De er nemme at tage med på farten, når familien har fri og skal på tur. Når dine børn har fri om sommeren, er diy smykker en fantastisk idé. De kan lave unikke perlesmykker – såsom farvelige halskæder og armbånd. Til efteråret kan de sy deres egne bamser – og når det er vinter, kan de begynde på julepyntet. Mangler du em supergod sommeraktivitet, kan I også prøve at dekorer sten. Aktiviteten er en sand klassiker – og er altid populært blandt børn. Hvis I vil, kan samle forskellige sten på stranden, og male dem vores kreative multi tusser. Skal det være ekstra nemt, kan I også bruge vores DIY Kit til Stendekoration. Her får børnene alt, hvad de skal bruge. Er solen er fremme, kan I sagtens male på stenene udenfor i haven eller på terrassen, og hvis I hygge jer med det indenfor.

Hvis du kigger nærmere på vores udvalg af diy kits, kan du også se, at flere af dem kan bruges året rundt. Tegning og farvelægning er fx altid populært, og de fleste børn elsker den kreative pause, hvor de forbyde sig i streger, former og farvelægning. Hvis du har lyst, kan du også overraske børnene med modellering. Vi har mange kits med Silk og Foam Clay, som er perfekt til hjemmelavede fantasifigurer. Aktiviteten styrker finmotorikken og fantasien – og det er sikkert hit i både regnvejr og solskin. 

 

Tid til afslapning og kreativitet

Ferie er lig med afslapning, hygge og tid til at komme helt ned i gear for hele familien. Uanset om det er sommerferie eller vinterferie, der er lige rundt om hjørnet, er vores diy kits den perfekte løsning. Hvert kit indeholder alle de nødvendige materialer og instruktioner, så det nemt komme i gang. Men der også andre fordele ved at vælge et diy kit til ferien:

  • Nem og enkel: DIY kits leveres med alle de nødvendige komponenter og vejledninger. Du behøver ikke bekymre dig om at købe separate materialer eller bruge tid på at planlægge. Du kan simpelthen dykke ned i den kreative proces med det samme. Pak kittet ud, og begynd!
  • Masser af muligheder: Vi har mange diy kits til forskellige hobbyer – fx tegning, hækling, smykkefremstilling eller macramé. Det brede udvalg giver dig mulighed for at vælge et kit, der passer til dine interesser og prøve noget nyt og spændende.
  • Masser af læring: Mange diy kits indeholder elementer, der kan hjælpe dig med at lære nye færdigheder eller forstå nye teknikker. Det er en sjov måde at dyrke din nysgerrighed og udvide dine horisonter på.

Så ja, vores diy kits er en fremragende måde til at skabe hyggelige pauser på, når hele familien har fri.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.