Kreative aktiviteter

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 3332

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Start DIY Kit Crepepapir, 105 g, ass. farver, 1 sæt
  Udsolgt
  Start DIY Kit Crepepapir
  105 g, ass. farver, 1 sæt
  142,00 DKK
  Indhold: 8 ruller crepepapir i ass. farver, falseben i plast, papirbelagt wire i to tykkelser, styroporkugler i to størrelser, støvdragere i orange og Multi Glue.

  Med dette kit kan du lære at lave crepepapirsblomster. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

  Vil du lære at lave blomster af crepepapir, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig til flere typer af papirblomster gennem forskellige teknikker. Til sidst står du med en smuk buket af crepepapirsblomster Bemærk: Du kan både bruge limpistol og Multi Glue. Med Multi Glue er tørretiden 1/2 - 1 time pr. trin.

  Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du at lave forskellige typer af blomster med hver deres teknikker - og resultatet bliver en buket af farvestrålende papirblomster, som du kan placere i en vase. Bagefter er det nok materialer til, at du kan udforske egne teknikker og lave blomster ud fra fri fantasi. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu.

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 2. PhotoPearls Startsæt, medium, 1 sæt
  Udsolgt
  PhotoPearls Startsæt
  Medium, 1 sæt
  273,00 DKK
  Indhold: 7500 stk. Nabbi PhotoPearls - 30 farver i æske med farvekoder på låget, 4 stk. stiftplader (15x15 cm), 4 selvklæbende ark.

  Materialesæt med originale Nabbi PhotoPearls til opbygning af billeder ved hjælp af computerprogram
 3. Skønne muleposer dekoreret med stofkridt
  Udsolgt
  Inspiration: v16197
  Skønne muleposer dekoreret med stofkridt
  Med enkle figurer lavet af firkanter, trekanter og cirkler kan børnene dekorere flotte muleposer. Kombinationen af tekstilmaling og stofkridt giver et flot udtryk, og børnene arbejder med forskellige teknikker. Få inspiration her!
 4. Støvdragere, L: 6,4 cm, diam. 2 mm, hvid perlemor, 100 stk./ 1 pk.
  På lager d. 2022-08-19
  Støvdragere
  L: 6,4 cm, diam. 2 mm, hvid perlemor, 100 stk./ 1 pk.
  21,95 DKK
  Støvdragere, som du kan pynte dine hjemmelavede blomster med.

  Disse færdiglavede støvdragere ligner dem du kender fra naturen, men de er lavet af papirbelagt metaltråd. De hjælper dig med at give din hjemmelavede papirblomster et realistisk udtryk – og du helt selv tilpasse dem til dit kreative diy-projekt. Du kan både klippe støvdragerne til i længden, og male dem i de farver du ønsker.

  Brug støvdragerne til dine hjemmelavede crepepapirsblomster, som fx påskeliljer eller valmuer - og pynt dem så de passer præcis til din blomsterstil:.

  • Pynt dem med glimmer – dyp dem i lim, og drys herefter glimmeret på
  • Mal støvdragerne med Plus Color hobbymaling
  .

  I naturen er støvdragernes funktion at skabe pollen. Men i hobbyprojekter er deres funktion at gøre dine hjemmelavede papirblomster ekstra skønne og naturtro. At lave papirblomster er en ældre aktivitet, som igen har fået opblomstring – og det kan vi godt forstå. Det er nemlig en aktivitet fyldt med fordybelse og spændende teknikker. Men inden du kaster dig ud i den populære hobby, skal du have fat i lim, saks, crepepapir og støvdragere. Det hele skal altid ligge klar i krea-skuffen, så du til enhver tid kan lave smukke crepeblomster

Varer 1-36 af 3332

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.