Inspiration

<{{ getFullTitle() }}
Sorter efter
aktive filtre
  1. {{ getFilterLabel(filterCode) }}
{{ getFilterLabel(getFilterId(filter)) }}

Masser af kreative idéer til dig

Vores udbud af hobbyartikler, materialer og produkter er meget omfattende.  Derfor har vi udviklet et stort og frit tilgængeligt arkiv af kreative ideer for at inspirere til, hvordan du kan bruge dem i praksis. Disse DIY ideer finder du i tusindvis her på vores hjemmeside, hvor der hele tiden kommer nye til. Faktisk flere hundrede om året.

Alle idéer udvikles, afprøves og dokumenteres i billeder og tekst på vores eget kreative værksted. Samlet set en proces, hvor vi forsøger at tage hensyn til forskellige stilarter, årstider, begivenheder og trends. For det er vores intention, at der skal være DIY projekter for enhver smag og aldersgruppe at komme efter hos os.

Altid kreative idéer, der matcher tidens trends

Inspirationen henter vi på trendseminarer. Men vi udvikler også ofte nye ideer i tæt samarbejde med førende entusiaster i livsstil og mode, der har egne blogs på nettet om den slags emner. Altid med en forkærlighed for udtrykket i skandinavisk design.

Bemærk i øvrigt, at vores nyeste inspiration rangerer højest på hjemmesiden.

Sådan finder du, hvad du søger

Du kan søge efter inspiration til en bestemt aktivitet under Kreative idéer. Her findes grupperinger af de muligheder, vi tilbyder dig. En gruppering er fx alt indenfor smykkefremstilling, mens en anden kan handle om at tegne og male. Hver idé, der ofte er mulig at graduere efter alder, smag osv., præsenteres med udførlig vejledning og oplysning om, hvilke varer, du skal bruge. Vejledningerne er gratis at printe og kan printes i ubegrænset antal.

Kreativ Læring for dig med børn

Hvis du arbejder professionelt med 3 til 11-årige børn eller måske er en engageret forældre eller bedsteforældre, har vi en kategori i vores idéarkiv, der hedder Kreativ Læring, der er et besøg værd. Forskningsmæssigt er det nemlig bevist, at børns intelligens kan styrkes gennem udvalgte kreative aktiviteter.

Helt konkret tilrettelægger vi læringsideerne under ’Kreativ Læring’ efter en teori, der er udarbejdet af Jørn Martin Steenhold, der bl.a. er cand-phil. i pædagogik. Hans teori fastslår, at intelligens ikke bare måles på kapaciteten af intellektuel forståelse. – Intelligens er et langt bredere begreb, der både omfatter dannelse, selvforståelse, social kompetence, evnen til at opfatte, huske, tilpasse sig, resonere, klassificere, filosofere osv. Ifølge Steenhold kan hele ti forskellige kompetenceområder stimuleres gennem kreativitet.

Du finder vores særligt tilrettelagte ideer til læringsprojekter under ’Kreativ Læring’. Udover en beskrivelse af den kompetence, det enkelte projekt styrker, er alle oplyste med et tal, der angiver fra hvilken alder, børn mentalt og motorisk mestrer de lærende, kreative ideer.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.