Lad foråret blomstre af kreativitet til påske

Sig farvel til vinterens kulde med denne samling af idéer og materialer, som gør foråret ekstra kreativt. Lad dig inspirere af naturens spirende blomster som motiv, når du laver hjemmelavet pynt, der kan holde hele sæsonen. Gør også noget særligt ud af påske som forårets højtid, hvor hele familien samles om god mad, hygge og kreativitet. Her finder du forslag til at lave kreativ påskepynt og påskeæg med traditionelle håndværk som bl.a. at sy, hækle og klippeklistre.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative idéer til påske

Påsken er en elsket højtid og forårets fest. Det er her, vi glæder os over flere solskinstimer, spirende påskeliljer og hyggelige traditioner. Men for os er påsken først og fremmest en tid for nærvær, hvor vi samler familien til påskeæggejagt, påskemiddage og hjemmelavet påskepynt. Så er du på udkig efter inspiration, har vi masser af kreative aktiviteter til påsken, hvor alle - både store og små - kan være med. Det gælder alt fra små klippe-klister-projekter til mere fordybende aktiviteter med maling, crepepapir og fjer.  

Påskepynt

Inviter foråret indenfor med din egen påskepynt. Traditionen tro skal påskekyllingerne i deres gule fjerdragt, og påskeæggene skal have en tur med penslen. Hjemmet skal med andre ord være fyldt med alt den pynt, der hører sæsonen til: hare, kyllinger og masser af æg. Så hiv den store krea-kasse frem, og lav påskepynt til vindueskarmen, til bordet og til de snoede troldegrene fra haven.  

Find idéer til hjemmelavet påskepynt her

Påskeæg

Påskeægget er forårets store sæsonklassiker, for her kan du give kreativiteten en ægstra skalle. Når det gælder påskeæg, er det noget for enhver smag. Dem af chokolade elsker vi at spise, men resten elsker vi at dekorere. Går du den traditionelle vej og puster æg, kan du male direkte på den hvide æggeskal. Men du kan også lave påskeæg af pap og papir, eller hækle et påskeæg af garn. Uanset hvilket udtryk du vælger, vil du opleve, hvordan påskestemningen spreder sig i hjemmet. Har du allerede penslerne klar i krea-kassen, kan du dekorere plastæg med simple forårsblomster, som er dekorative hele påskesæsonen. Skal vindueskarmen også mærke, at det er forår, kan du skære påskeæg i karton og bruge dem som flotte ophæng. Laver du lidt af en ægspert!

Find inspiration til hjemmelavede påskeæg her


Lav smuk buket med påskeliljer og blomster i crepepapir Hjemmelavede påskeæg beklædt med papmaché pulp og tørrede blomster Påskekyllinger af styroporæg og Silk Clay Hjemmelavet påskepynt til ophæng

Påskekyllinger

Ingen påske uden påskekyllinger. De er ét af højtidens vigtigste kendetegn, men også påskekyllinger kommer i mange forskellige størrelser og former og med mange forskellige udtryk – men alle indeholder selvfølgelig lidt pip! De små, gule påskevenner er en klar favorit hos familiens små, og med styroporæg og Silk Clay® kan børnene let lave deres egne søde påskekyllinger. De kan frit lege med forskellige udtryk, for det selvhærdende ler er supernemt for små hænder at arbejde med. Skal finmotorikken have et ekstra skub, kan rørperler også blive til små kylleryller på perlepladen.  

Se vores spændende udvalg af fjer og dun til påskekyllingerne - vi har både naturfjer og kunstige fjer.

Se idéer til påskefigurer eller få inspiration til påskepynt for børn

Påskehare

Hop nærmere ind i vores kreative univers, og mød ét af de mest populære påskedyr - påskeharen! Som barn blev vi fortalt, at det er påskeharen, som gemmer de mange påskeæg rundt omkring i haven. Du kan prøve at genfortælle den søde historie, mens I tryller påskeharen frem med gipsgaze og styroporæg. Bare husk dens lange ører, store øjne og søde næse, og male den bagefter i flotte farver. 

Påskeblomster

Savner du en ny idé blandt de gamle påskeklassikere? Så kan du kaste dig over crepepapirsblomster – et forårsprojekt, hvor din kreativitet virkelig kan få lov til at blomstre! Skift sæsonens friske blomster ud med evighedsblomster. Dem kan du nyde igen og igen, når forårets mange påskemiddage nærmer sig, og bordet mangler lidt dekoration. Prøv fx at lave smukke påskeliljer af crepepapir, og opdag hvor meget de ligner den ægte vare.  Se vores store udvalg af crepepapir, og forelsk dig i de mange smukke farver.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.