Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med papir

Dyk ned i en verden af kreativitet med papir på denne side. Du kan her lære mange interessante teknikker med papir, som du kan bruge til forskellige hyggelige aktiviteter, bl.a. origami, decoupage og scrapbooking. Du kan også give dig i kast med papirfremstilling og opdage, hvordan du kan bruge dit hjemmelavede papir på kreative måder.

Teknikker med papir
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Decoupage er en hobbyaktivitet, hvor du limer udklippede stykker papir eller servietter med forskellige farver og motiver sammen. Herefter lakerer du, så overfladen bliver glat og jævn. Med decoupage kan du lave flotte og fantasifulde dekorationer/beklædninger på alverdens emner og materialer – fx glas, træ, plast m.m. Vi har her på siden samlet en række decoupageteknikker, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

11 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sådan laver man håndlavet papir med effekter
  Udsolgt
  Inspiration: v16095
  Sådan laver man håndlavet papir med effekter
  Teknik til at lave smukt papir helt fra bunden. Lav papir med papirpulp eller gamle papirrester, og tilføj fx lavendel for at lave en fin effekt. Det er et sjovt og billigt håndværksprojekt, der giver et unikt, nyttigt og håndlavet produkt. 100g papirpulp = 20-25 A5 ark hjemmelavet papir.
 2. Sådan decouperer du på porcelæn
  Udsolgt
  Inspiration: v15084
  Sådan decouperer du på porcelæn
  Mange porcelænsartikler egner sig fint til dekoration med transparent decoupagepapir, silkepapir, servietter m.m. For god vedhæftning på overfladen bruges decoupagelak til glas og porcelæn, som efter varmehærdning i ovn tåler aftørring med en fugtig klud.

11 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til papirteknikker

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til kreativitet med papir. Du finder bl.a. papirfremstillingssæt, papir pulp, støberammer, håndlavet papir, papir og karton her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.