Kreative teknikker - hvordan gør man?

Strikketeknikker

At strikke er et traditionelt håndarbejde. Strikning er dog ikke bare strikning, da der findes masser af forskellige strikketeknikker med forskellige udtryk, som du kan prøve kræfter med – lær mange af dem her på siden. Her er teknikker for både nybegyndere og letøvede.

15 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sådan laver du patentstrik
  Udsolgt
  Inspiration: v15362
  Sådan laver du patentstrik
  Lær at strikke patentstrik. Slå et lige antal masker op. Den første pind strikkes kun én gang på følgende måde: strik en kantmaske (1 ret), og derefter: * Slå om, tag 1 maske løst af, 1 retmaske *. Gentag fra * til * pinden ud og slut med en kantmaske. De øvrige pinde strikkes således: strik en kantmaske, og derefter: * Slå om, tag 1 maske løst af, strik 2 masker sammen *. Gentag fra * til * og slut af med en kantmaske.
 2. Sådan strikker du med perler
  Udsolgt
  Inspiration: v15363
  Sådan strikker du med perler
  Her vises et par forskellige måder at strikke perler ind i strik. Perlerne skal justeres lidt på plads undervejs. Vær opmærksom på at vælge perler med en hulstørrelse, som garnet kan komme igennem.

15 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til strikning

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at strikke. Du finder bl.a. strikkepinde, garn, bomuldsgarn, akrylgarn, uldgarn her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.