Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med mal og tegn

At tegne og male er en meget populær hobbyaktivitet blandt både børn og voksne – ikke mindst fordi der findes et utal af muligheder. Tænk bare på, hvor mange materialer du kan male og tegne på – fx træ, glas, og plast. Derudover findes der et væld af forskellige male- og tegneteknikker. Vi guider dig her i nogle teknikker inden for maling og tegning.

Teknikker med mal og tegn
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

24 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sådan maler og tegner du på plast
  Udsolgt
  Inspiration: v15096
  Sådan maler og tegner du på plast
  På vores naturtro plastæg kan der males med den dækkende Plus Color hobbymaling, som hæfter fint på den let kridtede overflade. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel, og tilføj streger og fine detaljer med tuschvarianten Plus Color tusch.
 2. Sådan dupper du maling på plast
  Udsolgt
  Inspiration: v15101
  Sådan dupper du maling på plast
  Med skumstencil er det meget nemt at duppe A-Color Glass på plast med et fint resultat til følge. A-Color Glass, som ikke skal ikke varmehærdes, gør sig bedst på hvide og transparente plastemner. Vælg enten at duppe uden på de hvide eller indvendig på todelte transparente plastemner.
 3. Sådan maler du i relief med akrylmaling
  Udsolgt
  Inspiration: v13865
  Sådan maler du i relief med akrylmaling

  Relief er en teknik til forhøjning af fx konturen og/eller detaljer i et motiv. Her demonstreret ved brug af akrylmaling, fyldt på påfyldningsflaske, der har tegnespids.

24 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til maleri og tegning

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til male og tegne. Du finder bl.a. hobbymaling, tuscher, farveblyanter, tegneblyanter, pensler, papir, lærreder her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.