Vigtigt at vide når du bestiller

Minimumsbestilling ved flerkøbspris (eks. v/ 6 pk.)

Ved de fleste varer er der i forbindelse med prisen angivet en bestillingsmængde/antal, du som minimum skal bestille for at få den angivne pris. Den angivne pris er prisen pr. stk./pk. - i denne pris er flerkøbsrabat allerede fratrukket. Bemærk, at prisen kun gælder ved køb af helt samme varenummer (fx ens farve). | Ønsker du en mindre mængde end angivet, kan du logge ind på vores hjemmeside for at se prisen. Dette gælder for alle priser markeret med *.

Indhold (eks. 12 stk./1 pk.)

Hvis en vare indeholder mere end én enhed, er indholdet angivet i forbindelse med prisen. Hvis du køber en vare, hvor ’12 stk. / 1 pk.’ er angivet, betyder det, at du køber 1 pakke med 12 stk.

Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du bemærke op til flere symboler, hvis’ betydning vi her forklarer. De er tiltænkt som en hjælp til nemme pejlinger. Både i forhold til dit indkøbsbehov og i forhold til væsentlige produktoplysninger. – Ellers kan over tolvtusinde kreative produkter godt være lidt af en mundfuld.

Tilbud

Denne vare er nedsat i forhold til normalprisen.

Outlet

Spar helt op til 90 % på vores outlet. Her er basisvarer, som vi sælger til nedsat pris for at gøre plads til nye sendinger, foruden udgående varenumre eller varer i små partier, indkøbt til formålet.

New

Ny vare eller idé i sortimentet.

Gratis idéer – sådan gør du

Brug løs og bliv inspireret af vores gratis arkiv med idéer til kreative projekter. Alle vores idéer har et unikt nummer. I vores kataloger vises dette nummer på idébilledet. Bare tast nummeret i søgefeltet på vores hjemmeside, så får du vist trin-for-trin-vejledning med fotos og tekst.

Video

Der findes en video på dette produkt eller idé. Se og download videoen på: creotime.com/video

FSC® – ansvarlig brug af træ og skovens ressourcer

FSC®-mærket på vores produkter betyder, at de er lavet af materialer fra FSC®-certificerede skove og andre ansvarlige kilder. FSC® (Forest Stewardship Council®) er en global non-profit certificeringsordning. FSC® stiller krav til både social, miljømæssig og økonomisk ansvarlig skovdrift. Læs mere om FSC® på www.fsc.org. Se efter FSC®-logoet, som er placeret ved vores FSC®-mærkede produkter.

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke for ikke-fødevarer. Varer med mærket indikerer, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varekategori.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel er et anerkendt tysk miljømærke. Produkter mærket med dette mærke er fremstillet af 100% genbrugspapir og tildeles kun de produkter, der tager mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til bortskaffelse.

A-mærke

Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.

Oeko-Tex 100

Oeko-Tex 100 er et sundhedsmærke for tekstiler, som garanterer at alle strenge krav til bl.a. indfarvning, azofarvestoffer, pesticider og konservering overholder alle gældende regler. Det er et sundhedsmærke, hvilket betyder at det har vægt på slutbrugeren og er derfor ikke et miljømærke.

CE-mærke

Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.

Fødevaregodkendt

Egnet til kontakt med fødevarer jævnfør EU forordning 1935/2004.

Syrefri

Produktet er syrefrit og pH-neutralt.

Ligninfri

Betyder at papiret er ligninfrit og derfor har en positiv betydning for papirets levetid.

Brandfarlig*

Miljøfare*

Sundhedsfare*

Ætsende*

Kronisk Sundhedsfare*

*Ved de enkelte produkter med farepiktogram findes specifikke sikkerhedsdatablad for mere detaljeret information på hjemmesiden.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.