Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du bemærke op til flere symboler, hvis’ betydning vi her forklarer. De er tiltænkt som en hjælp til nemme pejlinger. Både i forhold til dit indkøbsbehov og i forhold til væsentlige produktoplysninger. – Ellers kan over tolvtusinde kreative produkter godt være lidt af en mundfuld.

Storkøb

Køb stort ind, og få en ekstra god pris! Med vores storkøb får du en særlig god rabat på mange af vores mest populære varer, hvis du køber en større mængde.

Minimumsbestilling ved flerkøbspris

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Tilbud

Denne vare er nedsat i forhold til normalprisen.

Outlet

Spar helt op til 90 % på vores outlet. Her er basisvarer, som vi sælger til nedsat pris for at gøre plads til nye sendinger, foruden udgående varenumre eller varer i små partier, indkøbt til formålet.

Syrefri

Produktet er syrefrit og pH-neutralt

Ligninfri

Betyder at papiret er ligninfrit og derfor har en positiv betydning for papirets levetid. 

Brandfarlig

Miljøfare

Sundhedsfare

Ætsende

Kronisk Sundhedsfare

New

Ny vare i sortimentet.

A

Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige virkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder skærpede krav udover gældende lovgivning, fremsat af Fællesrådet for formnings- og hobbymaterialer.

CE mærket

Produktet overholder gældende sikkerhedskrav vedr. mekaniske-fysiske egenskaber, brændbarhed samt migration af særlige stoffer i henhold til Legetøjsdirektivet.

Fødevaregodkendt

Egnet til kontakt med fødevarer jævnfør EU forordning 1935/2004.

OEKO TEX 100 

Oeko-Tex 100 er et sundhedsmærke, som garanterer at alle strenge krav til bl.a. indfarvning, azofarvestoffer, pesticider og konservering overholder alle gældende regler. Det er et sundhedsmærke, hvilket betyder at det har vægt på slutbrugeren og er derfor ikke et miljømærke.

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke for ikke-fødevarer. Varer med mærket indikerer, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varekategori.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel er et anerkendt tysk miljømærke. Karton mærket med dette mærke er fremstillet af 100% genbrugspapir og tildeles kun de produkter, der tager mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til bortskaffelse.

Idénummer

Alle vores idéer har et unikt nummer, som altid vises i en boble. Bare tast nummeret i søgefeltet på vores hjemmeside, så får du vist idéen med trin-for-trin-vejledning samt vareliste.

Kreativ Læring

Idé og/eller materialer til en intelligensstimulerende aktivitet for 3- til 11-årige børn

Øget indtjening

Disse varenumre indeholder en større mængde varer - oftest 5-10 af hver variant. Ved køb af disse varenumre opnår du en besparelse sammenlignet med at købe varerne enkeltvis eller i mindre mængde. Dermed kan du øge din indtjening.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.