Vigtigt at vide når du bestiller

Minimumsbestilling ved flerkøbspris (eks. v/ 6 pk.)

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Indhold (eks. 12 stk./1 pk.)

Hvis en vare indeholder mere end én enhed, er indholdet angivet i forbindelse med prisen. Hvis du køber en vare, hvor ’12 stk. / 1 pk.’ er angivet, betyder det, at du køber 1 pakke med 12 stk.

Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du bemærke op til flere symboler, hvis’ betydning vi her forklarer. De er tiltænkt som en hjælp til nemme pejlinger. Både i forhold til dit indkøbsbehov og i forhold til væsentlige produktoplysninger. – Ellers kan over tolvtusinde kreative produkter godt være lidt af en mundfuld.

Tilbud

Denne vare er nedsat i forhold til normalprisen.

Outlet

Spar helt op til 90 % på vores outlet. Her er basisvarer, som vi sælger til nedsat pris for at gøre plads til nye sendinger, foruden udgående varenumre eller varer i små partier, indkøbt til formålet.

New

Ny vare eller idé i sortimentet.

Gratis idéer – sådan gør du

Brug løs og bliv inspireret af vores gratis arkiv med idéer til kreative projekter. Alle vores idéer har et unikt nummer. I vores kataloger vises dette nummer på idébilledet. Bare tast nummeret i søgefeltet på vores hjemmeside, så får du vist trin-for-trin-vejledning med fotos og tekst.

Syrefri

Produktet er syrefrit og pH-neutralt.

Ligninfri

Betyder at papiret er ligninfrit og derfor har en positiv betydning for papirets levetid. 

CE-mærke

Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.

Fødevaregodkendt

Egnet til kontakt med fødevarer jævnfør EU forordning 1935/2004.

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke for ikke-fødevarer. Varer med mærket indikerer, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varekategori.

Oeko-Tex 100

Oeko-Tex 100 er et sundhedsmærke for tekstiler, som garanterer at alle strenge krav til bl.a. indfarvning, azofarvestoffer, pesticider og konservering overholder alle gældende regler. Det er et sundhedsmærke, hvilket betyder at det har vægt på slutbrugeren og er derfor ikke et miljømærke.

A-mærke

Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel er et anerkendt tysk miljømærke. Produkter mærket med dette mærke er fremstillet af 100% genbrugspapir og tildeles kun de produkter, der tager mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til bortskaffelse.

Brandfarlig

Miljøfare

Sundhedsfare

Ætsende

Kronisk Sundhedsfare

Kreativ Læring

Idé og/eller materialer til en intelligensstimulerende aktivitet for 3- til 11-årige børn.

Storkøb

Køb stort ind, og få en ekstra god pris! Med vores storkøb får du en særlig god rabat på mange af vores mest populære varer, hvis du køber en større mængde.

Øget indtjening

Disse varenumre indeholder en større mængde varer - oftest 5-10 af hver variant. Ved køb af disse varenumre opnår du en besparelse sammenlignet med at købe varerne enkeltvis eller i mindre mængde. Dermed kan du øge din indtjening.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.