Lav selv dine favorit accessories

En personlig taske, et særligt hårspænde og et par øreringe, der matcher din nye kjole. Det kan du få, når du laver det selv. Det er igen populært at lave sine egne accessories, og der er mange spændende teknikker, du kan fordybe dig i. Uanset om du vil kaste dig ud i de nyeste trends eller lave dine egne favoritter inden for smykker, hårpynt og tasker, så har vi her et inspirerende univers fyldt med kreative idéer til dig.

Lav selv dine favorit accessories
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Brug vores inspiration til dine kreative projekter


Se udvalgte produkter


Accessories

Kan man få for mange accessories? Nej - især ikke hvis det er den kreative af slagsen. Faktisk er accessories et musthave i enhver stilsikker garderobe, for her er det de små detaljer, som gør den store forskel. Hos os har vi et væld af forskellige accessories, som du kan sætte dit helt eget præg på. Du kan finde farverige perler, som kan blive til flotte øreringe, smukke armbånd og elegante halskæder. Eller du kan forvandle muleposer til farverige indkøbsnet. Med accessories kan du nemt give dit outfit et frisk pust og gøre din stil endnu mere personlig og cool. Du kan dekorere vores accessories efter fri fantasi, men du kan også blive inspireret af vores kreative idéer, som guider dig til trendy accessories.

 

Smykker

Enhver sæson er en smykkesæson. Du kan lave lange perleøreringe til din søde sommerkjole, farvestrålende armbånd til vintersweateren og elegante halskæder til forårsgarderoben. Og uanset om din stil er klassisk og tidløs, boheme eller feminin, har vi produkterne, der gør det muligt at lave smykker, som passer præcis til din individuelle stil. Med hjemmelavede smykker behøver du derfor ikke at nøjes - du kan få præcis det armbånd, halskæde eller øreringe, du ønsker dig.

Har du fx forelsket dig i de populære perlesmykker, som er overalt på Instagram og Pinterest? Så kan du prøve at lave øreringe med kirsebær af rocaiperler. Og er du helt vild med det søde frugttema, kan du også prøve at skabe kirsebær og citron armbånd af rociaperler.

Når du bruger perler til dine smykker, kan du let være kreativ og lege dig frem til forskellige udtryk. Du kan prøve flere farvekombinationer og skifte mellem rocaiperler, ferskvandsperler og træperler. Du kan både lave hænge øreringe, runde øreringe eller simple ørestikker. Men skal det hele ikke handle om perler, kan du kaste dig ud i at lave smykker med macrame. Med den ældgamle og populære knytteteknik kan du fx lave creoler med macramé vedhæng.

 

Tasker

Muleposen er et praktisk tilbehør, der er svær at undvære, når du er på farten. Den er let, rummelig og fyldt med dekorationsmuligheder - ikke ligesom den traditionelle dame taske. Derfor er muleposen blevet et smart alternativ til plastikposen og et sandt hit blandt de populære accessories. Maler du fx muleposen med søde sommermotiver, har du straks en sød strandtakse med plads til solcreme, håndklæde og den sidste nye krimi. Dekorerer du muleposen med patchwork, og tilføjer korte hanke og en knap med strop, får du et flot og foldbart indkøbsnet. Dermed kan du frit forvandle vores muleposer uden farver og uden motiver til den taske, du står og mangler her og nu.

Se vores store udvalg af produkter, som egner sig perfekt til farvning og dekorering af stof og tekstiler. Her finder du både tekstilmaling, tekstiltuscher, transferpapir og meget mere.

 

Hårpynt

Accessories er meget mere end tasker og smykker – det er også fine håndspænder og kulørte hårelastikker. Hårpynt er ganske vist små accessories, men de har alligevel stor betydning for hele din fremtoning. Det giver din frisure en flot detalje og tilføjer samtidig lidt ekstra personlighed til dit outfit. Men i dag har de gamle klassikere fået nye udtryk. Den normale hårelastik er blevet til den populære scrunchie – og de kan nemt laves af farverigt organza stof eller mønstret patchworkstof. Det normale hårspænde skal nu helst iklædes perler, hvilket er et tilbagevendende hit ved mange accessories. Så hop med på bølgen, og lav hårspænder med perleblomster, som du kan bruge til både hverdag og fest.

 

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.