Kreativ leg med garn

Garn er superpopulært og kan bruges til masser af nye, kreative og trendy projekter. Her på siden hjælper vi dig godt på vej med forskellige teknikker – fx dekorativ punch needle, chunky hækling og altid populære macramé. Find idéer og nemme DIY kits til fx trendy bøllehatte og tasker i tykt, hæklet garn, smukke macramé-øreringe, praktiske mobiltasker og fine punch needle spejle til væggen – og måske skal lille Fido også have et nyt halsbånd eller et nyt stykke legetøj.

Yarn

Se produkter til hækling

Se produkter til punch needle

Se produkter til macramé

DIY kits og produkter til hækling

DIY kits og produkter til hækling

Fordyb dig i vores kreative teknikker til hækling

Fordyb dig i vores kreative teknikker til hækling

DIY kits og produkter til punch needle

DIY kits og produkter til punch needle

Fordyb dig i vores kreative teknikker til punch needle

DIY Kits til macramé

DIY Kits til macramé

Fordyb dig i vores kreative teknikker til macramé

Se mere >

Knyt kreative knuder

Se mere >

Fordyb dig i vores kreative teknikker til macramé

Se mere >

Knyt kreative knuder

Se mere >

Se vores nyeste idéer

Se vores nyeste idéer

Hækling, macrame og punch needle hitter

Garn er blevet populært blandt alle aldre – og især hækling, macramé og punch needle hitter stort. Derfor har vi her på siden samlet alt til dig, der elsker kreative projekter med garn. Siden er fyldt med ideer til unikke accessoires, som du selv kan skabe med nål og tråd. Du kan hækle bøllehatte og tasker i tykt garn – knytte fine macramé øreringe – og pynte spejle og muleposer med punch needle. Selv dit kæledyr kan blive forkælet med et halsbånd eller kødben, du selv har hæklet. Alle disse garnprojekter er supernemme at gå til, hvis du bare bruger vores diy kits. Hvert kit indeholder alle de materialer, du skal bruge. Samtidig får du også et trin for trin-vejledning, som guider dig i mål.

 

Lav din egen taske eller bøllehat

Hvis du er nybegynder indenfor håndarbejde, er hækling et fantastisk sted at starte. Hvis du vil lære det hele fra bunden, kan du prøve begyndersæt til hækling. Her lærer du basis hækleteknikker – og når er færdig, kan du udforske vores mange hækleidéer. Lav fx en hæklet taske i tykt garn. Det tykke tubegarn giver tasken et chunky, blødt look – og derfor passer den perfekt til det afslappede og cool hverdagstil.

Leder du efter flere gode begynderprojekter, kan du også hækle din egen bøllehat. Bøllehatten er den ultimative sommerhat – og den er supernem at lave selv, hvis du bruger vores diy kit. Du kommer i mål med kun tre forskellige slags masker, og når du er færdig, har du en bøllehat, som er blød og behagelig at have på.

Se alle vores kreative idéer til hækling lige her.

 

Knyt kreative knuder med macramé

Udover hækling kan du også prøve kræfter med macramé. I denne knytteteknik bruger knuder til at lave alt fra flotte nøgleringe til smukke vægophæng. Macramé er sjovt og kan gøres med bomuldsgarn eller andre typer garn for at give det et naturligt look. Bliver du vild med knytteteknikken, har vi mange idéer, du kan prøve. Lav fx flotte unisex armbånd, som du kan mixe og matche med andre smykker – eller fine servietringe og glasbrikker til borddækning.

Udforsk alle vores kreative idéer med macramé lige her.

 

 

 

Bløde accessories med punch needle

Hvis du elsker at være kreativ med garn, behøver du hverken at kunne strikke eller hækle – du også bruge punch needle. Punch needle er en broderiteknik, hvor du bruger en helt særlig nål. Hvis ikke har prøvet teknikken før, kan du starte med nogle af vores nemme idéer eller kits. Lav fx en blød nøglering, som kan hænge på din taske – eller en cool spejlramme med organiske former. Du kan også bruge punch needle til at pifte gamle ting op. Tag fx en mulepose, og fyld den med mønstre og former, du elsker. Når du er færdig, har en du unik mulepose, som du vil elske at bruge, du shopper og handler ind.

Se alle vores idéer med punch needle lige her.

 

Gratis opskrifter til hækling, macrame og punch needle

Det skal være let for alle at være kreative - derfor deler vi vores opskrifter helt gratis. Uanset om du er begynder eller øvet, vil vi gerne inspirere dig til at lave dine egne ting og dele dem med andre.

Leder du efter nye hækleidéer, kan du finde masser af inspiration i vores online idéunivers. Vælg det hækleprojekt, du bedst kan lide, og find både garn og hæklenål frem, så du er klar til at gå i gang.

Er macramé mere din stil? Vi har udviklet en masse opskrifter, der guider dig gennem kunsten af at knytte snore, så du kan skabe smukke vægophæng, planteholdere, taske og meget mere. Macramé er en fantastisk måde at tilføje den populære boheme-stilen til dit hjem.

Hvis du er nysgerrig på punch needle-teknikken, kan vi også hjælpe dig her. Vores opskrifter vil guide dig i at skabe fantastiske værker – og du får samtidig øvet de mest basale teknikker.

Det bedste af det hele? Alle vores opskrifter er gratis, så du behøver ikke bekymre dig om budgettet. Tag fat i dine materialer, sæt dig til rette, og lad din kreativitet blomstre. Glæd dig til at skabe smukke og trendy ting med garn.

 

Er håndarbejde sundt?

Det kan være sundt for dig at lave kreativt håndarbejde med garn. Her er bare nogle af fordelene:

  • Mindre stress: Hækling er fx en aktivitet, der kan hjælpe med at sænke dit stressniveau. Når du sidder stille og arbejder med garnet, kan det virke beroligende og give dig tid til at slappe af mentalt.

 

  • Bedre fokus: Macramé og punch needle kræver en vis grad af opmærksomhed. Du skal følge mønstrene, hvilket kan forbedre din evne til at fokusere. Det kan være en god måde at distrahere dig selv fra bekymringer.

 

  • Sjov kreativitet: Både hækling, macramé og punch needle er en kreativ proces, hvor du kan skabe ting med dine hænder. Du behøver ikke være ekspert for at nyde det. At vælge farver, mønstre og se dine projekter tage form kan giver dig masser af glæde.

 

  • Mere socialt: Hvis du fx deltager i hæklegrupper eller -klubber, kan det tilføje en social dimension til din hobby. At dele dine fremskridt og idéer med andre, kan skabe et fællesskab omkring aktiviteten.

 

  • Bedre fingersnilde: Håndarbejde med garn indebærer præcise bevægelser med fingrene og hænderne. Dette kan forbedre din finmotorik og koordination mellem øje og hånd.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.