Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med macramé

Macramé er en populær knytteteknik, hvor du ved at kombinere simple knuder med knyttesnor kan lave flotte og brugbare ting med et moderne udtryk. Du kan fx knytte dine egne øreringe, ophæng til hjemmet eller hvad med en smuk drømmefanger? Her kan du lære de forskellige macramé teknikker, hvor vi har samlet nogle af de mest almindelige knuder inden for aktiviteten. Med macramé får du flere timers fordybelse med god mulighed for at sætte dit eget personlige præg på kreativiteten.

Teknikker med macramé
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

10 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sådan knytter du et lærkehoved (Lark’s Head Knot)
  Udsolgt
  Inspiration: v16093
  Sådan knytter du et lærkehoved (Lark’s Head Knot)
  Lær at knytte et lærkehoved i macramé teknik. Uanset om du er nybegynder, øvet eller leder efter en ny macramé teknik, så kan du lære teknikken. Vælg en snor til macramé, som ikke er elastisk. På engelsk kaldes teknikken ”Lark’s head knot”.
 2. Sådan knytter du enkelt- og dobbeltknude (Half and Square Knot)
  Udsolgt
  Inspiration: v15962
  Sådan knytter du enkelt- og dobbeltknude (Half and Square Knot)
  Lær at knytte en flad knude og drejet knude også kaldet enkelt- og dobbeltknude i macramé teknik. Uanset om du er nybegynder, øvet eller leder efter en ny macramé teknik, så kan du lære teknikken. Vælg en snor til macramé, som ikke er elastisk. På engelsk kaldes teknikken ”Half and Square Knot”.

10 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til kreativitet med macramé

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til macramé. Du finder bl.a. macramé snor, knyttegarn, knyttesnor, bambusringe, garn, sakse her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.