Creativ Company; mere end en god forretning

Når du handler hos Creativ Company eller møder os og vores medarbejdere på messer eller på anden måde, ønsker vi, at du skal opleve os som den bedste leverandør af hobbyartikler på markedet. Vi arbejder konstant på at give vore kunder hurtig levering, god service, de bedste priser og masser af ny inspiration.

Men når du har kontakt med os, møder du samtidig en helt unik virksomhed. Vi er nemlig mere end en god forretning, og har siden vores start i år 2000 fået flere anerkendelser og priser for vores gode arbejdsmiljø, vores helt særlige arbejdskultur, vores holdninger og værdier - og ikke mindst for vores sociale engagement. Vores mål er kort sagt at bygge "drømmefabrikken", hvor alt er muligt. hvor arbejdet er mere end et levebrød, og hvor ledestjernen ikke kun er kroner og øre.

På denne side kan du klikke dig frem til de emner, du vil læse mere om. Vi håber, at det er med til at give dig et billede af, at Creativ Company er langt mere end en god forretning.

 

Creativ Company; vækst, visioner, værdier

Drømmen om at skabe en unik virksomhed og arbejdsplads blev til virkelighed i september 2000, da Creativ Company blev startet i en nedlagt driftsejendom uden for Holstebro. Ambitionerne var dengang som nu, at Creativ Company skal være bedst på sit område, både når det gælder vores måde at drive og udvikle forretning på, hensynet til miljøet og medarbejdertrivsel. Vi ønsker at skabe en kreativ virksomhed med fokus på vore kunder, vækst og udvikling og ambitioner om at præstere mere end gennemsnitlige resultater. Men vi vil også være en arbejdsplads, hvor medarbejderne kan lide at være, hvor der er et varmt og familiært arbejdsmiljø, plads til mangfoldighed og socialt ansvar og ikke mindst til store tanker og drømme. 

I dag har vi 12.500 kvadratmeter i nye og moderne bygninger med plads til alle vores produkter, ideer og medarbejdere. Vi bestiller vores varer hjem i meget store partier og undgår fordyrende mellemled, så vi kan få den rigtige pris, og det kræver masser af plads. Det gør kreative mennesker også, og vi er nu i alt 175 medarbejdere, som arbejder i Danmark og i vores afdelinger i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, England, Frankrig og Kina. I oktober 2009 åbnede vi vores første butik, Creativ Shop, i Nørreport Centret i Holstebro og i 2012 slog vi dørene op til endnu to butikker - i henholdsvis Sverige og Holland.

 

Produkter og ideer

Vores passion er at fremme kreativitet og skaberglæde og herigennem være med til at udvikle kreative, innovative og nytænkende mennesker, som fremtidens Danmark i høj grad skal leve af. Vi arbejder konstant med innovation, og via et net af leverandører over hele verden er vi hele tiden på forkant med tidens trends. Vi rejser selv ud i verden og udvælger produkter, som passer til vores marked, og vi udvikler løbende vores egne produkter, design og ideer.

 

Vores arbejdsplads

At vores vision om at skabe Danmarks bedste arbejdsplads er mere end ord, har vi igennem årene fået helt konkrete beviser på. Vi har modtaget flere priser for vores sociale ansvarlighed, rummelighed og arbejdsmiljø, fx MIA-Prisen og Netværksprisen.

På europæisk plan fik vi i 2010 placeringen som Europas 9. bedste arbejdsplads. Samtidig fik vi overrakt specialprisen ”Inspiring Leadership – this is not just a job”, som en anerkendelse af, at vi er den virksomhed i Europa, hvor medarbejderne er mest stolte af at arbejde. Senest er vi i 2010 blevet kåret som Danmarks 2. bedste arbejdsplads og i 2011 som Europas 3. bedste arbejdsplads.

 

Socialt ansvar

En stor del af Creativ Companys kultur er, at vi vil tage et stort socialt ansvar bl.a. for de mennesker, der af forskellige årsager har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. 12 % af vore medarbejdere er i dag ansat på særlige vilkår som fx skåne- og fleksjob. 6 % af vore medarbejdere er startet på særlige vilkår, men er i dag ansat på almindelige vilkår, dvs. at ialt 18 % af vore medarbejdere er eller har været ansat på særlige vilkår. Derudover har vi i samarbejde med Holstebro Kommune oprettet en afdeling, hvor vi løbende kan have 15 personer i praktik og afklaringsforløb. Som du kan se her på siden, har vi modtaget flere priser for vores sociale indsats.

 

”Hurra!! Det er mandag morgen, og jeg skal på arbejde :-)”.

Medarbejder hos Creativ Company

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.