Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med akvarel

Akvarel er en populær hobbyaktivitet – både blandt børn og voksne. Her maler du med ikke dækkende vandfarve på lyst materiale, som derved skinner igennem. Der findes forskellige akvarel teknikker, såsom ”vådt i vådt” og ”vådt i tørt” – det giver et væld af udtryksmuligheder. Lær mere om teknikkerne her på siden.

Teknikker med akvarel
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

14 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sådan maler du akvarel med lette strøg
  Udsolgt
  Inspiration: v16113
  Sådan maler du akvarel med lette strøg
  Lær at male akvarel med video. Denne teknik viser, hvordan man med lette penselstrøg kan skabe flotte effekter med farverne. Her vises teknikken som græsstrå med hurtige, lette penselstrøg. Brug videoen til at blive introduceret til akvarelteknik – som nybegynder eller let øvet. Tip: man kan eksperimentere med forskellige penseltyper og skabe andre effekter med teknikken.
 2. Sådan maler du med akvarel på plastmasker
  Udsolgt
  Inspiration: v15099
  Sådan maler du med akvarel på plastmasker
  Den velouragtige overflade på vores plastmasker gør det muligt at dekorere maskerne med flydende akvarel. Der findes en variant, der påføres direkte med pensel samt en tuschvariant, som påføres og herefter tilføjes vand med pensel eller sprayflaske.

14 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til akvarel

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at male med akvarel. Du finder bl.a. vandfarver og akvarel pans, akvareltuscher, akvarelblyanter, akvarelmaling, akvarelpapir og -blokke, staffelier, pensler og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.