Uperfekt modellering og støbning hitter

Er du også vild med alle de håndlavede lysestager, vaser, skåle og andet dekoration til dit hjem, som vi ser i interiørbutikker og boligmagasiner? Alle kan være med på trenden – du kan supernemt selv kreere de smukke boligaccessories i tidens trendy farver til din stue, dit køkken og soveværelse. Find idéer og se alle vores trendy kits med modellering og støbning med selvhærdende ler, modelleringsmasse og papirpulp samt vores helt nye resin støbemix. Glæd dig til at støbe de fineste fade og lysestager, modellere kreative skulpturer og kreere smuk vægpynt. 3D accessories giver dit hjem personlighed, samtidig med at det er utroligt sjovt og nemt at lave.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

I dag skal fade, vaser og skåle se hjemmelavede ud – og vores nye kits med modellering og støbning er skabt ud fra alt det lækre og sjove boliginteriør, vi ser overalt lige nu.

Pasteldrømme i resin

Lav nemt de populære lysestager, skåle og fade i smukke pastelfarver og fin terrazzo.

Pasteldrømme i resin

Lav nemt de populære lysestager, skåle og fade i smukke pastelfarver og fin terrazzo.

Pasteldrømme i resin

Vil du også lave fine fade og lysestager? Så er vores supernemme kits lige noget for dig. Bland blot støbemix, farve og vand – og fyld silikoneformene op. Når støbemassen er hærdet ved stuetemperatur, er dine unikke stager og fade klar til pynt.

Pasteldrømme i resin

Vil du også lave fine fade og lysestager? Så er vores supernemme kits lige noget for dig. Bland blot støbemix, farve og vand – og fyld silikoneformene op. Når støbemassen er hærdet ved stuetemperatur, er dine unikke stager og fade klar til pynt.

 • Resin støbemix skal kun blandes med vand.
 • Kan tilsættes fx farve, glimmer eller terrazzoflager.
 • Hærder ved stuetemperatur.
 • Bliver ekstremt hårdt og stærkt.

Måske du også kan lide?

Lysstøbning og lysdekoration

Se mere >

Linoleumsprint og kunstprint

Se mere >

Fordybelse og flow

Se mere >

Se vores nyeste idéer

Se vores nyeste idéer

Alle idéer til modellering og støbning

Alle idéer til modellering og støbning

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Uperfekt modellering og støbning

Glem det perfekte, og omfavn det unikke! Uperfekt modellering og støbning er den nyeste trend indenfor boligindretning. Det handler ikke længere om fejlfri linjer og symmetri, men derimod om at lade kreativiteten flyde og skabe genstande, som er håndlavede og autentiske. Heldigvis behøver du ikke at være professionel, for at skabe smukke boligaccessories – du kan nemlig selv forme, modellere og støbe dekorationer til dit hjem.

På denne side kan du finde alt, du skal bruge. Vi har samlet de bedste idéer, som du lade dig inspirere af – og de bedste kits, hvor materialer og vejledning medfølger. Vi har også fundet selvhærdende ler, modelleringsmasse, papirpulp og resin støbemix, fordi det passer supergodt til trenden. Med disse materialer kan du skabe ujævne teksturer, organiske former og små uventede detaljer, der gør hvert stykke helt specielt. Ikke to værker bliver ens, og det er netop det, der er meningen.

Vores kreative idéer er fx perfekte til dig, der gerne vil lave dine egne skåle, skulpturer, vægpynt og lysestager. Her kan du frit lege med former og farver, så tingene afspejler din personlige indretningsstil. Stræb ikke efter det fejlfrie – for når det kommer til boligens home decor, hitter det unikke og uperfekte.

 

Nemme kits til home decor

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at din boligindretning afspejler din personlige stil. Derfor har vi sammensat trendy kits, der gør det let for alle at kaste sig ud modellering, formning og støbning. Uanset om det er en vase, en lysestage eller en skål, så har vi det rette kit til at hjælpe dig med at skabe skæve og personlige pynteting og boliginteriør. Hvert kit har alle de materialer, du skal bruge – inklusiv en vejledning, som trin for trin viser dig, hvordan du kommer i mål.

Er du i tvivl om, hvilke ting du kan modellere og forme, giver vi dig et samlet overblik lige her:

 • Skulptur: Form en unik skulptur i selvhærdende, som gør din indretning cool og trendy. Den behøver slet ikke at være perfekt – tværtimod må den gerne have skæve, organiske former.

 

 • Lysestager: Lav fine lysestager, som kan pynte på stuebordet eller vindueskarmen. Form dem i selvhærdende ler, og gør dem ekstra fine ved at male dem i flot blå farve.

 

 • Vase og skåle: Med papirpulp kan du nemt forme din egen vase eller skål. Følger du trenden indenfor boligindretning, må udtrykket gerne tilfældigt og rustikt. Mal dem bagefter i friske farver, så de skaber blikfang i din bolig.

 

 • Vægdekorationer: Forny dine vægge din helt egen vægkunst. Du kan endda lave tre forskellige slags – én med selvhærdende ler, én af papmaché pulp og én med stukturpasta. Alle værker får en flot 3D-effekt – og når de er tørre, kan du pifte dem op med fine farver.

 

 • Små fade og skåle: Form de sødeste skåle i selvhærdende ler, og tilføj fine detaljer som farver, mønstre og bølgede kanter. Brug skålene som smykkefade – eller fyld dem om med hjemmets småting.

 

Resin støbemix

Vores resin støbemix giver dig mulighed for at støbe dit eget boliginteriør nemt og hurtigt. Bland blot mixet med vand og farve – og hæld massen i en silikoneform. Når massen er hærdet ved stuetemperatur, er dit hjemmestøbte værk klar. Hvis du har lyst, kan du eksperimentere med forskellige udtryk. Tilføj fx glimmer, pastelfarver eller terrazzoflager – og lav sjove og personlige pyntegenstande til dit hjem. Mangler du inspiration til, hvad du kan støbe, har vi samlet en lille liste til dig herunder.

Dette kan du støbe med resin:

 • Lysestager og fade
 • Rund bakke med marmoering
 • Firkantet bakke med terrazzo

 

Selvhærdende ler

Drømmer du om flotte, dekorative pynteting til hjemmet, kan du nemt lave dine egen med selvhærdende ler. Selvhærdende ler er et fantastisk materiale, som har mange fordele:

 • Nemt og hurtigt: Det er nemt at arbejde med og kræver ingen ovnbagning. Det er derfor perfekt til dig, der ønsker en nem og enkel proces.
 • Detaljeret design: Leret er let at forme og tillader skabelse af fine detaljer. Kunstnere kan lave komplekse former og teksturer uden besvær.
 • Tørrer af sig selv: Da leret tørrer af sig selv over tid, behøver du ingen bruge ovn, hvilket giver dig en større fleksibilitet i arbejdsprocessen.

 

Papirpulp

Vil du lave dine egne skåle, vaser og vægdekorationer, skal du overveje at lave det af papirpulp. Materialer har mange fordele, som du kan læse mere om lige her:

 • Letvægt og alsidig: Papirpulp er så let, at du nemt kan forme det på mange forskellige måder. Derfor er det også ideelt, hvis vil eksperimentere med forskellige former og udtryk.
 • Budgetvenligt: Papirpulp er ofte ret billigt sammenlignet med andre materialer. Dette gør det til et godt valg, hvis du ønsker at være kreativ uden at sprænge budgettet.
 • Let af farve: Papirpulp fungerer godt sammen med maling og du kan derfor let give dine værker både farver og mønstre.

 

En sjov og tilfredsstillende proces

At skabe hjemmelavede dekorationer til dit hjem handler ikke kun om de færdige værker - det handler også om selve processen. Det er en sjov aktivitet, der også giver dig mulighed for at afstresse og fordybe dig. Det er nemlig dejligt meditativt at modellere og forme noget med hænderne. Her kan man nemlig glemme alt om regler eller fejl – for det handler kun om at være kreativ og nyde processen. Du kan nyde fordybelsen alene – men du kan også invitere venner og familie til at være kreative sammen.

 

Hvorfor hitter det skæve og unikke?

Det skæve og uperfekte hitter, fordi de bryder med det perfekte og det forudsigelige. De giver en følelse af autenticitet og personlighed. Når dine venner og familie træder ind i dit hjem, vil de blive mødt af unikt, hjemmelavet boliginteriør, som er dekorativt – og som samtidig er lavet med dine egen hænder.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.