Lav selv smykker

Inspiration til lav selv smykker finder du her, og vi viser samtidig i detaljer, hvordan du gør. – Det er derfor, vi påstår, at alle kan lave smykker! Se vores mange ideer til armbånd, halskæder, brocher og øreringe, du selv kan lave.

Vi har desuden et stort udvalg af smykkedele, kæder, perler og smykkeværktøj til at lave hjemmelavede smykker.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kom godt i gang med at lave dine egne flotte smykker

Smykkefremstilling er en sjov aktivitet, som du nemt kan lave med hele familien. Det er fedt at få lov at arbejde med noget mellem hænderne, og så findes der ikke noget bedre end at skabe noget smukt helt fra bunden, som du kan give i gave til en god ven, eller som du kan pryde dig selv med til daglig eller til fest.

Smykkefremstilling af hjemmelavede smykkerDer er mange gode grunde til at give sig i kast med lav selv smykker, og med de rette teknikker, en smule øvelser og nogle flotte materialer, kan du faktisk nemt lave nogle smykker, som ser mindst lige så professionelle ud, som dem du kan finde nede din lokale smykkeforretning.

Du har desuden mulighed for at lave alle typer af smykker på egen hånd, og du kan derfor både komme til at iklæde dig et hjemmelavet armbånd, en hjemmelavet halskæde, hjemmelavede øreringe og meget andet.

Alle former for lav selv smykker er et godt valg for dig, der gerne vil skabe en mere personlig stil for dig selv, og som ikke altid kan finde nogle passende smykker i smykkeforretningen. Ved at lave dine smykke selv, kan du designe dem lige præcis, som du vil have dem, så de passer helt perfekt til din personlige stil. Dertil er smykkefremstilling et billigt alternativ til at købe dyre smykker, og du kan derfor spare mange penge ved at lave dine smykker selv.

Men for at komme godt i gang med smykkefremstilling, og for at ende ud med nogle smykker som er rigtig flotte og professionelle, kan det som nævn betale sig at kende lidt til de teknikker, som bruges i forbindelse med smykkefremstilling.

Derfor har vi samlet en række forskellige guides til dig her på siden, så du hurtigt og simpelt kan lære om populære teknikker inden for smykkefremstilling. Hos Creativ Company har vi gjort det nemt for dig starte din egen professionelle smykkefremstilling, for med guides til glideknuder, til forlæns 4-tals knuder, til knytning og til meget andet er du godt på vej til at lave nogle utroligt smukke smykker.

Hvis du gerne vil i gang med lav selv smykker, kan vi derfor anbefale dig at kigge med her på siden. Her finder du guides til mange forskellige teknikker inden for smykkefremstilling, og når du har mestret et par af teknikkerne, vil du opdage, hvor flotte og unikke smykker, du kan skabe selv.

Find alt det du skal bruge til smykkefremstilling

Smykkeværktøj til diy smykkefremstillingHos Creativ Company har vi et stort udvalg af materialer til smykker. For at komme godt i gang med smykkefremstilling skal du nemlig have nogle flotte materialer til smykker, for i sidste ende er det disse materialer, som afgør, hvor flotte dine smykke bliver.

Når du vil lave flotte øreringe, er det eksempelvis påhænget, som giver smykket sit endelige udtryk, mens det samme kan siges for mange andre smykker.

Derfor har vi gjort os umage for at udvælge en masse flotte materialer til smykker, som du kan købe til gode priser for at komme godt i gang med dit smykkeprojekt.

Vi sælger materialer til alle former for smykker, og det gælder ikke kun for slotte vedhæng. Du finder også alle de små dele, som du skal bruge for at få dit smykke til at fungere og se professionelt ud. Det er eksempelvis smykkelåse, endestykker, kæder, værktøj og meget andet, som er de ting, der gør smykkefremstilling muligt.

Vores materialer til smykker kommer desuden i et væld af forskellige designs og former, og du har derfor altid rig mulighed for at finde frem til nogle materialer, som både opfylder en funktion, og som på samme tid passer perfekt ind i designet af netop dit smykke.

Med vores udvalg af materialer til smykker vil du opdage, at der stort set ikke er nogen grænse for, hvad du selv kan lave. Det handler derfor om at gå på opdagelse, i vores udvalg af materialer til smykker, hvis du gerne vil i gang med dine egne unikke lav selv smykker.

I shoppen finder du bl.a. smykkedele, splitringe, låse og endestykker, kæder, øreringe og creoler, halskæder og armbånd, perler, smykkeværktøj og meget mere.


Armbånd med rocaiperler er populære hjemmelavede smykker DIY creoler med glasperler Lav selv smykker og øreringe med kirsebær af rocaiperler Lav selv hjemmelavede smykker i mange variationer

Smykkefremstilling med dine børn

Hvis du selv elsker at lave smykker, kan du være helt sikker på, at dine børn også vil elske det. Børn elsker at være kreative, og smykkefremstilling er derfor et sikkert hit blandt de fleste børn – og så vil børnene helt sikkert også elske at klæde sig i et smykke, som de selv har lavet.

Derfor er smykkefremstilling et godt valg til en aktivitet på en søndag eftermiddag. Mange af vores teknikker her på siden kan nemlig også sagtens udføres af børn, og du kan selvfølgelig udvælge et projekt med en sværhedsgrad, som passer til alderen på netop dit barn.

Hos os finder du også masser af materialer til smykker, som passer til børn, og du har derfor rig mulighed for at gå i gang med et børnevenligt smykkeprojekt med dine børn.

Find inspiration til dit næste smykkeprojekt

Når du har lært nogle af de forskellige teknikker her på siden, vil en verden af muligheder for unik smykkefremstilling åbne sig. Med gode teknikker i hænderne kan du lave et væld af forskellige smykker, og det er derfor næsten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan skabe af flotte smykker.

Når du har lært om de forskellige teknikker til smykkefremstilling kan du også kigge med i vores idékatalog, hvor du kan finde inspiration til dit næste smykkeprojekt, hvis du ikke lige ved, hvad du skal gå i gang med.

I vores idékatalog finder du et væld af forskellige kreative idéer til smykkefremstilling, og du kan derfor altid kigge forbi kataloget og lade dig inspirere, når du får lyst til at lave nogle flotte smykker til dig selv eller til en person, du holder af.

I vores idékatalog finder du udførlige guides til hvert projekt, så du nemt kan komme i gang med at lave professionelle og flotte halskæder, armbånd og så videre. Her finder du også en indkøbsliste til hvert projekt, så det er rigtig nemt for alle at komme hurtigt i gang.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.