Trends

Det kan være svært at følge med i, hvad der rør sig ude i det store hobbyunivers. Heldigvis har vi samlet de seneste nye trends her på siden, så du nemt kan kaste dig ud i nogle af de mest populære krea-projekter. Du kan dermed let danne dig et overblik over, hvad der trender lige nu, og måske finder du din helt egen favorit blandt de sidste nye tendenser.De nyeste trends og tendenser  

Hvis du er typen, der elsker at udforske de seneste nye trends inden for hobby, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Creativ Company har vi altid fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste tendenser – og vi holder dig hele tiden opdateret på alt, hvad der rører sig i hobbyverden. Alt fra populære teknikker og nye hobbymaterialer til kreative projekter.

Her på siden samler vi derfor alle trends og tendenser inden for hobby – både de sjove, de spændende og de kreative. Det giver dig et nemt og hurtigt overblik over de kreative trends – og her finder du måske også en helt ny favorit hobby.

Når du klikker ind siden, finder du både kreative idéer og produkter – så der er helt automatisk lagt op til en masse krea-projekter. Og hvis det ikke er nok, har vi også vores helt eget idéunivers, hvor alle vores idéer er samlet.

Husk at tjekke vores side løbende, for den er nemlig i konstant forandring – vi opdaterer og fylder hele tiden på med de seneste nye trends. Og der er måske allerede kommet andre trends ind, næste gang du kigger forbi.

 

Hvad er trends?

Trend er et diffust begreb, som kan være svært at forstå – for der findes ikke en præcis definition af ordet. Vi møder tit begrebet inden for mode, men i dag er det næsten brugt inden for, hvad som helst – især hobby.

Mange beskriver trend som en tendens i tiden, som flere mennesker følger – det er en retning, en bevægelse, en udvikling. Trends kommer og går, men mange trends finder også vejen tilbage. F.eks. er gamle håndværk, som hækling, vævning og broderi kommet igen – de har med andre ord “fået comeback” og er igen populære blandt unge og gamle. Men selvom trends kan være flygtige og foranderlige, bliver din glæde for hobby aldrig umoderne.

 

Kreative idéer til din hobby

Vi ved, hvor vigtigt kreativitet er for alle – uanset hvem du er, og hvor gammel du er. Kreativiteten har en positiv indflydelse på vores mentale velvære og udvikling – derfor fokuserer vi netop på at lave kreative idéer for alle – både til voksne og til børn – men også kreative idéer, du kan lave alene og sammen som familie.

Alle vores idéer er udviklet og afprøvet i vores eget kreative værksted – og i den samlede proces tager vi hensyn til alt – lige fra stilarter og årstider til begivenheder og trends. Så du kan helt sikkert finde mange krea-projekter, der falder i den smag – og måske endda flere end du regner med – for vi har et helt hav af forskellige idéer.     

Dyk ned i vores store udvalg, og find den kreative idé, du vil lave – du kan fx kigge nærmere på disse kategorier:

Kategorierne er bare et par eksempler – vi har mange flere, du kan dykke ned i. Se alle kreative idéer her, og bliv inspirereret til dit næste krea-projekt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.