Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med vævning

Vil du lære at væve? Lad os hjælpe dig. Det kreative håndværk med væv, snor og garn er en populær aktivitet, som du snildt kan lære at mestre. Når du kaster dig ud i at væve, kan du opnå flotte resultater med et moderne udtryk til udsmykning i dit hjem. Vi hjælper dig med forskellige væveteknikker og basiselementer inden for vævning, så du kan komme trygt i gang med din nye væv.

Teknikker med vævning
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

6 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Sådan væver du med farveskift (weft interlock)
    Udsolgt
    Inspiration: v16087
    Sådan væver du med farveskift (weft interlock)
    Vævning har en lang tradition som håndværk. Har du ikke prøvet at væve før, eller er du på udkig efter en ny væveteknik, kan du med denne videovejledning lære at lave farveskift på langs af væven. På engelsk kaldes teknikken "weft interlock". Start og slut midt på væven fra bagsiden. Som afslutning hæftes trådender på bagsiden af det vævede. Vævning er et sjovt håndværk og en udtryksform for både børn og voksne. Her er der rig mulighed for fordybelse, samtidig med at finmotorikken trænes.

6 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til vævning

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at væve. Du finder bl.a. væve, væverammer, læringssæt til vævning, garn, uld, kæmpegarn her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.