Returnering & reklamation

Returret

Der er 14 dages fuld returret på alle varer, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Du kan benytte denne standardfortrydelsesformular. Ønsker du at få penge tilbage for en vare, indsættes beløbet på din bankkonto, såfremt du har betalt med betalingskort, ellers vil beløbet blive overført til den konto, du oplyser os, efter vi har modtaget varen. Send blot varen som almindelig postpakke eller i prøvekuvert. Send venligst ikke returvarer pr. efterkrav.

Du kan hjælpe os ved at vedlægge en kopi af fakturaen, når du returnerer varer. På den måde kan vi hurtigt finde frem til din konto og kreditere din konto for de varer, du returnerer. Du er meget velkommen til også at angive, hvorfor du returnerer varen.

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. i original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand. 

 

Fortrydelse af køb

Har du afgivet en ordre i webshoppen, som du fortryder - beder vi dig hurtigst muligt at kontakte vores kundeservice

 

Beskadiget under forsendelse

Heldigvis sker det sjældent, men det kan desværre ske, at din pakke eller indholdet har taget skade under forsendelsen. Er uheldet ude, beder vi dig kontakte vores kundeservice hurtigst muligt.

 

Reklamation eller fejllevering

Oplever du fejllevering, defekte varer eller ønsker du at reklamere, beder vi dig kontakte vores kundeservice.

Vi opfordrer alle, til at kontrollere deres ordre ved levering.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.