Creativ Company – din B2B leverandør af hobbyartikler

Leder du efter én leverandør af hobbyartikler? Hos Creativ Company finder du mere end 20.000 hobbyartikler til erhverv og engros – vi har alt til hobby og kreativitet lige fra kundevenlige kits med alle materialer inkluderet til masser af singlevarer som maling, karton og sakse. Som leverandør af hobbyartikler handler vi med alle typer B2B-kunder. Kontakt os allerede i dag, og lad os drøfte dine muligheder for at blive business to business-kunde hos Creativ Company.

Bliv B2B kunde, og få masser af fordele

  • Opnå specialpriser efter aftale.
  • Modtag tilbud, nyheder og trends før alle andre.
  • +20.000 hobbyartikler til erhverv.
  • Masser af display-løsninger til din butik.
Psst … Er du allerede kunde? Log ind her >
Collage
Har du spørgsmål?
Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Hvem er Creativ Company?

Mere end 20 års leg og kreativitet sætter sig. Med vores +20.000 hobbyartikler gør vi verden sjovere og mere farverig i mere end 46 lande. Vi har fart på og er en ambitiøs og innovativ engros leverandør af hobbyartikler – og ud fra tidens trends udvikler vi konstant nye DIY kits, singleprodukter og kreative idéer til engros.

Hvem er Creativ Company?

Mere end 20 års leg og kreativitet sætter sig. Med vores +20.000 hobbyartikler gør vi verden sjovere og mere farverig i mere end 46 lande. Vi har fart på og er en ambitiøs og innovativ engros leverandør af hobbyartikler – og ud fra tidens trends udvikler vi konstant nye DIY kits, singleprodukter og kreative idéer til engros.

Opret som erhverv

Alt dette og meget mere får du som online B2B-kunde:

 

  • Opnå specialpriser efter aftale.
  • Modtag tilbud, nyheder og trends før alle andre.
  • +20.000 hobbyartikler til erhverv.
  • Masser af display-løsninger til din butik.
  • Husk at tilmelde dig vores B2B-nyhedmail

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 96 13 30 10.

Den bedste leverandør af hobbyartikler

Creativ Company er stedet for B2B-virksomheder, der vil have gode hobbyartikler. Med over 12.000 produkter har vi alt fra enkeltstående varer til færdige kits, der passer til alle slags kreative hobbyer til mange forskellige målgrupper. Samtidig tilbyder vi altid kundevenlige løsninger og fordelagtige priser til alle vores B2B kunder. Lyder det fristende, kan du nemt oprette dig som B2B kunder på vores hjemmeside her på siden.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsmail til B2B kunder, hvor vi holder dig opdateret på de bedste tilbud og de nyeste trends. På den måde kan du altid være et skridt foran de andre. Tilmeld dig vores B2B-nyhedsmail lige her.

 

Hvad skal du vide om Creativ Company som erhvervskunde?

Hos Creativ Company er vi vilde med kreativitet. Vi har stort udvalg af spændende hobbyprodukter – og med over 12.000 hobbyartikler er cchobby.dk en af de største online hobbybutikker. Virksomheden blev grundlagt i 2000, og siden da har vi haft fart på. I dag sælger vi til kunder i mere end 46 lande, og vi udvikler os forsat.

Vi har hele tiden fokus på at udforske nye idéer og trends for at sikre, at vores koncepter forbliver friske, moderne og appellerende. Som din B2B-samarbejdspartner er vores mål at bidrage til din succes ved at levere kvalitetskoncepter, der styrker dit brand og skaber salg.

 

Hvilke fordele har jeg som B2B kunde?

Hvis du vil være B2B kunde hos Creativ Company, får du masser af fordele. Du får specielle priser, gode tilbud og skræddersyede aftaler, der passer til din virksomhed. Du får også adgang til masser af markedsføringsmaterialer, som hjælper dig med at skabe salg – og du kan nemt anvende materialerne i din butik og i din online markedsføring.

Koncepter: Udforsk vores forskellige koncepter, som du let kan implementere og præsentere i din butik. Alle vores koncepter er baseret på de nyeste trends inden for kreativitet – og du finder et overblik over alle konceptets produkter, DIY kits og idéer.

Skilte: Vores skilte er perfekte, hvis du vil skabe blikfang og stemning i din butik. Placer skiltene strategisk ved produkter og kreative ideer, så du vækker dine kundernes interesse. Alle vores skilte er klar til at downloade og printe.

Video: Download vores gratis videoer, og brug dem til at skabe blikfang i din butik eller på sociale medier. Hvis du bruger den i butikken, er det oplagt at vise den sammen med et display.

Displays: Du kan få smarte displays, der hjælper med at vise produkterne på en flot måde i din butik. Vælg mellem vores lille borddisplays til disken – eller vores større gulvdisplay med plads til mange varer og idéer.

 

Guides: Med vores forskellige guides kan du vejlede dine kunder bedst mulig. Download vores produktguides, så du nemt kan anbefale dine kunder, hvilke produkter de skal vælge til forskellige projekter. 

 

Sælg hobbyartikler til forskellige målgrupper

Vores koncepter er skabt med omhu for at imødekomme behovene i børne-, unge- og voksensegmentet, hvilket sikrer, at din virksomhed når ud til den rette målgruppe.

Børn:

Vi har en årelang erfaring inden for kreative produkter og børn, som er med til at sikre, at vores koncepter appellerer til alle slags børnefamilier.

Unge:

Vi følger hele tiden med i, hvad de unge er vilde med, så vi kan udvikle produkter, der taler direkte til deres interesser og livsstil.

Voksne:

Vi stræber efter at skabe produkter af høj kvalitet, der opfylder de forskellige behov hos vores voksne kunder. Vores mål er at skabe et inspirerende koncept, hvor voksne kan fordybe sig i deres passioner, udfordre sig selv og samtidig nyde processen med at skabe noget unikt.

 

Spørgsmål

Er du nysgerrig, hvad en B2B-kunde er, og hvad B2B betyder, så læs videre i afsnittet herunder, hvor vi svarer på spørgsmålene:

Hvad betyder B2B?

B2B står for business-to-business. Det indikerer, at handel og forretning foregår mellem to virksomheder i stedet for mellem en virksomhed og en individuel forbruger. I konteksten af kreative hobbies betyder det, at leverandører og butikker arbejder sammen for at bringe det bedste udvalg af hobbyartikler til markedet.

 

Hvad er en B2B aftale?

En B2B aftale, eller business-to-business aftale, refererer til handel mellem to virksomheder. Det er en strategisk samarbejdsaftale, hvor en virksomhed leverer varer eller tjenester til en anden virksomhed. I vores tilfælde fokuserer vi på B2B-aftaler inden for hobbyartikler.

 

Hvad er en B2B-kunde?

En B2B kunde er en virksomhed, der køber produkter eller tjenester fra en anden virksomhed. I hobbybranchen kan det være en kreativ hobbybutik, der køber spændende materialer og værktøjer fra en leverandør som Creativ Company via en B2B aftale.

 

Kan jeg være B2B kunde hos Creativ Company?

Ja, hos Creativ Company sælger vi også til B2B-virkomheder – og derfor kan du nemt oprette dig som erhvervskunde ved at oplyse dit firmanavn, CVR-nummer, postnummer osv. Når du er oprettet, har du adgang til specialpriser, tilbud og markedsføringsmaterialer og meget mere.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.