Kreativ indehygge

Når sommersolen bager, eller når regnen pisker ned, rykker legen helt naturligt indenfor. Her kan børnene frit lege uden at blive forstyrret af det skiftende sommervejr. De kan både male, tegne og bygge med perler — og mangler I flere idéer til kreativ indeleg, kan du finde masser af inspiration her på siden.

Kreativ indehygge
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Brug vores inspiration til dine kreative projekter


Se udvalgte produkter

Indendørs aktiviteter for børn

Det er ferie, solen skinner og børnene vil udenfor — men de grå skyer lurer ude i horisonten. Vi kender alle sammen det uforudsigelige sommervejr, der bare ikke vil samarbejde. Så i stedet for at pakke børnene ind i regnjakker og gummistøvler, har vi samlet de bedste indendørs aktiviteter, til når regnvejret rammer. For indenfor kan børnene frit bruge alt deres kreativitet – uanset hvordan vejret ser ud udenfor. Og så er det ovenikøbet en oplagt mulighed for at gå helt offline og dyrke nærværet, kreativiteten og den frie leg.

Du finder vores indendørsaktiviteter lige her på siden — og de er alle sammen sjove, kreative og iPad-fri. Med dem får børnene svært ved at kede sig indenfor. De kan både samle puslespil, lave perleplader, spille vendespil og tegne med tuscher. Men hos os bliver disse klassiske indendørs aktiviteter også til kreative projekter. Fx kan børnene designe deres eget puslespil eller dekorere deres egen mulepose med tuscher.

Vil du læse mere om, hvilke indendørs aktiviteter børn elsker og hvorfor — så læs videre herunder.

 

Leg med perler

De glade barndomsminder kommer væltende ved duften af en friskstrøget perleplade — og selv den dag i dag vækker de små, farverige perler stor interesse hos store og små. Årsagen er perlernes kreative muligheder. Børn kan lege sig frem til forskellige mønstre og farvekombinationer — ligesom de kan se hele den spændende proces fra løse perler til samlet kunstværk. Udover den høje underholdningsværdi, sætter perler også skub i børnenes udvikling —særligt finmotorikken. Børn styrker deres finmotoriske færdigheder, når de griber efter perlerne med deres hænder. Dette sker fx, når de lægger perler på perleplader eller sætter perler på en snor. Udover finmotorikken, fremmer leg med perler også børns evne til at fokusere og koncentrere sig. Det kræver nemlig fuld koncentration at placere perlerne de rigtige steder. På den måde er leg med perler én af de mest populære indendørs aktiviteter, da det gavner børn på flere områder.

Hvis du mangler inspiration til, hvad børn kan lave med perler, har vi flere idéer her på siden. De kan fx lave blomster af rørperler eller armbånd med plastperler.

 

Kreativ med tuscher og klistermærker

Mange børn elsker at tegne, male og dekorere. Heldigvis er det også en af de nemmeste indendørs aktiviteter at sætte i gang — det kræver kun de helt rigtige tuscher. I kan fx prøve de verdenskendte Plus Color tuscher. Tuscherne har en fantastisk dækkeevne, et stærkt farvepigment og så kan børnene bruge dem på alverdens overflader. Det behøver ikke altid at være papir, som børnene tegner på. De kan fx tegne på rislamper, så de forestiller fisk og vandmænd eller tegne på selvhærdende ler, så det forestiller små biler og vejskilte.

Tuscher er også oplagte at bruge til tekstildekoration. Børn kan fx dekorere deres egen bøllehat eller deres egen mulepose — og skal tekstilerne gøres endnu mere personlige, kan de også bruge rub on stickers. Rub on stickers er klistermærker, som kan gnides fast på glatte overflader som tekstil. De er superlette at sætte på, for de kræver hverken lim eller sytråd. Det samme er tilfældet med soft stickers – de er selvklæbende og kan derfor hurtigt bruges som dekoration.

Du kan finde mange forskellige rub on stickers- og klistermærker her på hjemmesiden, ligesom du også kan finde et store udvalg af tuscher. Vi har både Plus Color tuscher, Posca tuscher og Colortime tuscher – så du kan med garanti finde de helt rigtige til jeres kreative indendørs aktivitet

 

Sjov med puslespil og vendespil

Børn elsker at spille, og har I nogle spil liggende, kan I udnytte de kedelige regnvejrsdage til at få spillet dem sammen. Spil som puslespil og vendespil har altid været et hit, når børn skal bruge tid indenfor — og det er de stadig. For puslespil og vendespil fremmer børns logiske tænkning, og styrker deres evne til at koncentrere sig. Men alt i alt er det bare en hyggelig måde at være sammen på som familie.

Børn har også mulighed for at designe deres eget puslespil eller vendespil. Her bestemmer de helt selv, hvilke farver og motiver der skal på — og det er kun kreativiteten, der sætter grænser. I kan fx tegne elskede familiemedlemmer, sjove mønstre eller kendte figurer. Dog har vi også puslespil, hvor motiverne allerede er på. Disse er især sjove for mindre børn, da de kan øve sig i at farve indenfor stregerne. Men uanset hvilken slags puslespil, I vælger, er I sikret en indendørs aktivitet, der byder på masser af kreativitet og hygge. Du finder de sjove vende- og puslespil lige her.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.