Uni Posca tuscher

Sæt kulør på kreativiteten med de verdenskendte Uni Posca tuscher. Tusserne kan du finde i mange forskellige varianter, tykkelser og farver. Prøv fx den vandbaserede Posca tusch, der både er lysægte, har stærkt farvepigment og kan bruges på alverdens overflader. Du kan også finde de særlige Chalk Markers, som du kan bruge på vinduer, spejle m.m., og som du kan fjerne igen med en fugtig klud.

Du kan købe Posca tuscher enkeltvis eller som Posca sæt med flere forskellige Posca tusser i.

Posca
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Stort udvalg af Posca tusser

Posca tusser er nogle af de mest kendte akryltusser, som findes på markedet. Posca tuser er permanente tusser, som kan bruges på de fleste slags overflader. Posca tusser er derfor perfekte til hobbybrug, hvor du skal male på bl.a. sten, lærred, tekstil, glas, plast, metal og meget mere.

Posca tusser sæt

Vores Posca tusser kan købes enkeltvis, ved at klikke ind på den enkelte tusch. Her kan du vælge alle de forskellige farver, du har lyst til. Det er oplagt til dig, der bare har behov for et par enkelte tusser til et bestemt projekt.

Du kan også vælge at købe et sæt Posca tusser. Her får du et tusch sæt med mange forskellige farver i. Så kan du hurtigt komme i gang med at være kreativ med tuschmaling.

Her finder du også jævnligt Posca tusser på tilbud, så du kan gøre et godt køb til dine hobbyprojekter.

Kreative idéer med Posca tusser

Posca tusser kan bruges til lidt af hvert. Vi har samlet en række kreative idéer, hvor du kan finde inspiration til brug af Posca tusser. Se bl.a.:

FAQ om Posca tusser

Hvad er Posca tusser?
Posca tusser er vandbaserede akryltuscher, som kan bruges på de fleste overflader. Populært sagt, tusser med maling.

Hvad kan Posca tusser bruges til?
Posca tusser kan bruges til næsten alt, da de hæfter på de fleste typer overflader. Posca tusser er derfor velegnede til både hobby-brug og professionelle kunstnere. Brug Posca tusser på bl.a. sten, lærred, tekstil, plastik, glas, metal, keramik og meget mere.

Er Posca tusser vandfaste?
Posca tusser er vandfaste, og farven er permanent. Farverne vil dog blive udvasket over tid, hvis det malede emne er udendørs. Det kan forstærkes ved at bruge en vejrbestandig akryllak.

Hvilke størrelser fås Posca tusser i?
Posca tusser fås med spids i varierende bredde, fra 0,7 mm og op til 15 mm spids på den bredeste tusch. Desuden fås Posca tusser med bl.a. skrå spids, blød spids, penselspids og kegleformet spids.

Hvilke farver kan man få Posca i?
Posca tusser fås i mange forskellige farver og i flere specialfarver, eksempelvis metalfarver, neonfarver, pastelfarver og farve med glimmer.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.