Vælg efter højtid

Jul, påske og halloween er alle højtider, hvor du kan give den ekstra gas med hyggen, fordybelsen og kreativiteten. Det får du nemt gennem vores forskellige DIY kits. I de færdigpakkede æsker finder du alt, hvad du skal bruge til at starte en kreativ aktivitet. Vælg et kit, der passer til højtiden, og gå i gang med at kreere smuk pynt, søde figurer eller fine dekorationer.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative aktiviteter til højtiderne

Når vi nærmer os årets højtider, begynder forventningsglæden at sætte ind – vi venter i spænding på at hygge med familien, spise lækkert mad og fordybe os i kreative aktiviteter. Højtider er uden tvivl forbundet med mange glæder. Men mangler du inspiration til, hvilke aktiviteter dig og din familie skal kaste jer ud i til jul, påske og halloween, kan du udforske vores DIY kits. De kommer i mange forskellige varianter og er både for nybegyndere og øvede. Vælg blot det DIY kit, der passer til højtiden, og gå i gang med kreere. For med de færdigpakkede æsker er de kreative aktiviteter lige til at gå til. Vores DIY kits indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver – det har dermed aldrig været nemmere at være kreativ i højtiderne.

 

Aktiviteter til jul

Julen er nok højsæson for kreative sysler og familiehygge. Så snart vi rammer december, tænker du sikkert allerede på hjemmelavede pynt og hjemmelavede gaver. Det hører nemlig højtiden til, og bare tanken om at lave dine egne julegaver fylder dig straks med ægte julestemning. Alle 24 dage op til juleaften er som regel den store forberedelsestid, hvor både pynten og julegaverne skal ordnes. Heldigvis behøver det hverken at være besværligt, dyrt eller tidskrævende. Du skal bare finde vores mange æsker, såsom Mini DIY Kits, DIY Kits og krea sæt - de er fyldt med aktiviteter til den søde juletid. I vores DIY kits får du alt, hvad du skal bruge til at lave hjemmelavede gaver – hvad end det er julegaver, adventsgaver og kalendergaver. Udforsk vores forskellige varianter af DIY kits til jul, og få en december med masser af nisser, stjerner, engle, kræmmerhuse og meget mere.

 

Aktiviteter til halloween

Halloween kaldes også algen helgens aften og er den dag på året, hvor den hyggelige uhygge skal skinne klart igennem – og det gør den jo allerbedst med pynt. Både græskar, skeletter og edderkopper i spindelvæv kan være med til at give et lille gys, som nærmest er en tradition på den skræmmende gode efterårsdag. Så grib den festlige anledning, og vær kreativ alene eller sammen med familien. Se vores DIY kits, som sætter gang i kreative halloween-aktiviteter.

 

Aktiviteter til påske

Påske er lig med farverige påskeæg, frække påskekyllinger og påskeharer i plyssede udtryk. Påske er nemlig kendt som en højtid fyldt med aktiviteter for børn og voksne. Traditionen tro kan du og børnene puste æg, og male ansigter og mønstre på dem med tusch. Mangler du derimod en aktivitet, som er nem og hurtig at gå til, kan du fx prøve vores Mini DIY Kits. I disse små æsker har du og din familie alle de hobbyartikler, I skal bruge. På den måde undgår du at bruge tid på at lede efter hobbyartikler, og kan bruge mere tid på at kreere og hygge sammen med familien. Se vores DIY kits fyldt med sjove og kreative aktiviteter til påske.

 

Kreative aktiviteter til alle årstider

Kreativitet er heldigvis ikke kun forbeholdt højtider som påske, jul og halloween. Kreativ er noget, du kan være hele året rundt - uanset årstid og sæson. Forår og sommer er fx fantastiske årstider til at være kreativ i det fri. De mange solskinstimer giver anledning til at male, tegne og dekorere under åben himmel. Men om efteråret og vinteren er det helt omvendt. I disse årstider søger vi helst indenfor, hvor det er varmt og tørt, for her kan vi sidde fordybet i timevis, mens vi strikker, syer eller klippe-klistrer. Gå på opdagelse i vores forskellige DIY kits, og find en der passer til årstiden - hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.