Basis materialesæt

Med et af vores basis krea-sæt går du aldrig galt i byen. Sættene indeholder forskellige kreative materialer, du kan gå på opdagelse i. Her er krea-sæt inden for et bredt udvalg af sjove aktiviteter for børn såvel som voksne, som kan lide at fordybe sig i kreativitet.

Basis materialesæt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 116

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 116

Side
pr. side
Stigende orden

Basis materialesæt fyldt med kreativitet

Hvad er et basis materialesæt, og hvordan får du fat i et? Basis materialesæt er æsker, som indeholder alt det du skal bruge til at være kreativ - enten alene eller sammen med familie og venner. Alle de nødvendige basis materialer og vejledning er inkluderet i æskerne, hvilket gør det supernemt for dig at starte sjove aktiviteter i hverdage og i ferier. Hvad end du har lyst til at male, klippe i karton og papir eller bygge søde figurer, kan du helt sikkert finde et eller flere kits, der matcher det du ønsker at lave. Ønsker du at prøve vores populære basis materialesæt, er du landet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet alle vores basis materialesæt - lige fra kits og krea sæt til krea-mix og kreative kasser. Dermed giver vi dig et overblik over vores brede udvalg af kreative og sjove aktiviteter. Denne side er altså det perfekte sted at lede, hvis du er på udkig efter sjove aktiviteter for voksne eller sjove aktiviteter for børn.

Sjove aktiviteter med diy

Er du fuld af kreativitet, elsker du sikkert diy, hvor du får lov til at lave ting fra bunden af. Det fantastiske ved diy, er, at du kommer du helt tæt på de enkelte materialer, og ser hvordan tingene bliver skabt fra start til slut. Dermed styrer du selv processen og det endelige udtryk på de ting, du laver – hvilket er det allerbedste ved diy. Når du fx laver diy pyntegenstande og diy ophæng, kan du få det til at matche din personlige stil, modsat når du køber det færdigt i butikkerne. Så prøv vores mange diy kits, og begynd de små kreative projekter, hvor du frit kan lege med materialer som garn, perler, pomponer, papir og karton m.m. De færdige diy ting kan du bruge som hjemmelavede gaver til dem du har kær.

Kig gerne i vores univers af kreative idéer, og find inspiration til, hvad dig familien kan lave sammen.

Masser af læring, fordybelse og familiehygge

Er du endnu ikke blevet overbevist til at prøve vores basis materialesæt, så forsæt med at læse - for nu kommer vi med de hidtil bedste grund til at prøve dem:

  • Familiehygge

Hvad er bedre til at samle hele familien omkring bordet end en kreativ aktivitet? Især når højtiderne og ferierne kommer, er det rart at have noget, som er underholdende og stimulerende for både børn og voksne. Heldigvis er vores basis kits og krea sæt så fyldt med sjove aktiviteter, at I ikke løber tør for familiehygge lige foreløbig.

  • Fordybelse

Når den hektiske hverdag bliver fyldt op med pligter og gøremål, kan kreative projekter gøre underværker. Når du er kreativ, kommer du ind i en verden, hvor du kan fordybe dig. Her bliver du helt opslugt af det, du laver, og din fornemmelse af tid og sted forsvinder fuldstændig. På den måde kan kreativitet nærmest have meditativt og terapeutisk effekt.

  • Læring

Udover fordybelse og familiehygge, er der også meget læring at hente i vores basis materialesæt. Du kan blive klogere på en bestemt hobby, teknik eller materiale og er børnene med fra sidelinjen, kan de lærer en masse om farver og former. Dermed er læring en stor del af vores basis materialesæt.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.