Julekugler

Julekugler

Har du nogensinde været kreativ med julekugler? Julekugler kan både pynte på juletræet, pynte i skåle, fade og meget, meget mere. For slet ikke at tale om hvor mange forskellige slags julekugler, der findes.
Vi har lavet denne side udelukkede til julekugler i alle former og afskygninger.

1 ) Udvalgte idéer

2) Uundværlige varer

3) Flere materialer

4) Alle idéerne


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Derfor skal du være kreativ med julekugler

Kan du forestille dig et juletræ uden julekugler?
Det er svært for mange.

Julekugler er også en rigtig sjov juleting at være i gang med. For ikke bare kan du lave fint julepynt, det er også både sjovt, hyggeligt og udfordrende at lave.

Mange af dine favorit hobbyer kan kombineres med at lave kreative julekugler. Man kan hækle julekugler, lave decoupage på julekugler, dekorere julekugler og meget, meget mere. Det kan næsten kun blive sjovt.

Sådan kommer du i gang med hobby med julekugler

”Jeg vil gerne lave fine julekugler selv, men hvordan gør jer?”
Sådan tænker du måske nu. Men bare rolig.

Vi har alt, du skal bruge for at komme i gang med at lave kreative julekugler.
Det første, du kan gøre, er at finde inspiration i vores idéer til julekugler. Alle er de med vejledninger til, hvordan du skal gøre og en liste med det, du har brug for, for at komme i gang.
Du kan også selv finde på idéerne og bruge denne side til at finde de bedste varer til julekugler.

De mest populære varer er vores glas julekugler, som vi har i rigtig mange former og størrelser. Derudover er vores plastik julekugler, som kan deles i to, virkelig populære. Dem kan du bruge til at dekorere indeni med små tegninger eller lave mini landskaber.

Idéer til kreative julekugler

Er du i tvivl om hvilke julekugler?
Der er et hav af muligheder.

Her er inspiration til klassiske røde kugler lige til at hænge på juletræet, men også nogle meget moderne i mange forskellige former og materialer.
Vi har rigtig mange idéer til måder, du kan pynte og lave dine egne hjemmelavede julekugler. Når du går på opdagelse blandt vores idéer, vil du finde et stort udvalg af idéer, der kan laves af voksne, men også idéer der ikke er sværere, end at børn ville kunne lykkedes med dem.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave dine egne fine julekugler.