Hjemmelavet julepynt

Hæklet julepynt og julestrik

Kan du godt lide at hækle? Så er det oplagt at hækle dit eget julepynt og julestrik. Med hækling kan du lave flotte nisser, nissehuer og pynt til både ophæng og juletræ. Her får du en række idéer til hæklet julepynt. Brug idéerne som inspiration, eller følg trin-for-trin vejledningen på den enkelte idé.
Hæklet julepynt og julestrik
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

22 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Hækl din egen mistelten
  Udsolgt
  Inspiration: v16076
  Hækl din egen mistelten
  Hækl din egen mistelten med grene og bind en hæklet sløjfe om. Grenene er hæklet med fastmasker omkring en grøn ståltråd, så den kan formes. Misteltenen består af 8 grene med hvide bær og en sløjfe.
 2. Hæklet julesok i kæmpegarn til kalendergaver og adventsgaver
  Udsolgt
  Inspiration: v15442
  Hæklet julesok i kæmpegarn til kalendergaver og adventsgaver
  Julesokken er hæklet med fastmasker på hæklenål nr. 35. Der er brugt 2 nøgler rødt og 1 nøgle hvidt XL kæmpegarn (300 g).
 3. Strikket nissehue
  Udsolgt
  Inspiration: v15203
  Strikket nissehue
 4. Babynisse rangle hæklet i bomuldsgarn
  Udsolgt
  Inspiration: v14789
  Babynisse rangle hæklet i bomuldsgarn
  Hæklet babynisse med sut, rød nissehue og kvast. Den viste nisse er ca. 12,5 cm høj og ca. 5,5 cm bred. Nissen er hæklet omkring en gardinring med hæklenål nr. 3. Nissehovedet er fyldt med bamsefyld.

22 varer

pr. side
Stigende orden

Få inspiration til hæklet julepynt

Hæklet og strikket julepynt giver et personligt prøg på julen. Hvad enten du bruger dit julepynt som gaver, til ophæng, dekoration, på juletræet eller noget helt andet.

Vi har fundet den store julekasse med hyggelige hækleidéer til julepynt frem til dig. Måske er dit næste hækleprojekt iblandt?

Gratis opskrifter på hæklet julepynt

Hækling og julepynt har altid gået i hånd i hånd, og hækling af julepynt går generationer tilbage. For med hækling kan du lave alt lige fra julehjerter, julekugler, stjerner, kræmmerhuse, snefnug, juletræer, trommer og mistelten til julefigurer som engle, nisser, julemænd og julemus. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan hækle op til jul.

Her på hjemmesiden har vi lavet en række idéer til julehæklerier, som du kan bruge som inspiration til hjemmelavet hæklet julepynt. Alle idéerne kommer med gratis opskrifter, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med selv at hækle din egen julepynt.

Strikkede eller hæklede nissehuer

Til julen hører sig også nissehuer til. Og nissehuer er oplagte at lave med både strik eller hækling. Her på siden finder du opskrifter på nissehuer, som du kan bruge til at lave en hjemmestrikket nissehue til børn eller børnebørn. Er det små nisser du laver, så har vi også inspiration til at strikke og hækle mini nissehuer til figurerne.

Vil du tage den nemme løsning, har vi også færdiglavet tubestrik. Så kan du nemt komme hurtigt i gang med hjemmelavede nisser.

Find materialer til at lave hæklet julepynt og julestrik

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave julestrik og hæklet julepynt. Du finder bl.a. hæklenåle, garn, strikkepinde, merceriseret bomuldsgarn, uldgarn og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, julesokker, juledekorationer, julekugler, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, nissehuer, julestjerner, juletræspynt og meget andet.

Vil du lære at hækle?

Har du også tit kigget på alle de fine kreationer, andre får hæklet - og tænkt: "Gid det var mig, der kunne hækle sådan der"?

Så tag et kig på vores blog, hvor vi har lavet en udførlig begynderguide til hækling.

Lær at hækle i dag.

FAQ om hækling

Hvilket garn er bedst til hækling?
Du kan bruge de fleste slags garn til hækling. Men bomuldsgarn kan være nemmere at starte med, da det er lettere at styre for begyndere.

Hvad skal man bruge når man hækler?
Det er nemt at komme i gang med hækling. Alt du skal bruge er garn, hæklenål og en saks.

Hvilken julepynt kan jeg hækle?
Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvilken slags julepynt du kan hækle. Overvej bl.a. at hækle et hjerte, stjerne, snefnug, juletræ, snemand, nisse, mistelten, julekugle eller en nissehue.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.