Juledekorationer, julelys og kalenderlys

Har du tænkt på hvilke juledekorationer, julelys og kalenderlys, du skal lave i år? For at gøre det nemt har vi samlet det mest nødvendige , du skal bruge til at lave kreative hjemmelavede juledekorationer, julelys og kalenderlys. Og en masse inspiration til hvordan du kan gøre.
Juledekorationer, julelys og kalenderlys
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Derfor skal du lave hjemmelavede juledekorationer

Juledekoration med metalstjerne og adventslys

Juledekorationer er et slaraffenland for kreative. Enig, ikke?

Vi er rigtig glade for at lave juledekorationer, fordi det er hyggeligt og sjovt at lave dem - men også fordi de skaber en fin stemning i løbet af julen.

Når du laver dine egne juledekorationer, kan du prøve mange forskellige materialer og udtryk.

Juledekorationer spænder nemlig over et bredt felt af kreative projekter. Det kan være lige fra traditionelle halmkranse, der er udsmykket med gran, kogler og bånd til juledekorationer, der bruger beton og andre moderne elementer i juledekorationen.

Du kan bruge dine hjemmelavede juledekorationer både inde og ude. Med alle disse muligheder og variationer indenfor juledekorationer er det ikke overraskende, at det er så populært at lave juledekorationer.

Find inspiration i alle vores idéer til lav selv juledekorationer, så er du klar til at gå i gang, både med vejledninger i hvordan du skal gøre og en oversigt over, hvad du skal bruge for at lave dine egne juledekorationer.

Idéer til juledekoration, julelys og kalenderlys

Gå på opdagelse i de mange forslag til juledekorationer, julelys og kalenderlys som du selv kan lave. Ideerne spænder bredt. Fra klassiske kranse, materialer og udtryk til mere moderne udtryk og materialer, som du måske ikke havde tænkt på som en del af det oplagte til juledekorationen.

Med de mange forskellige muligheder finder du sikkert noget der passer til lige din smag og det du har lyst til at lave.

Du kan også finde inspiration til hjemmelavede adventskranse og adventsdekorationer.

Lav selv juledekoration med kalenderlys

Lav smukke hjemmelavede juledekorationer med pynt og lys

En af de klassiske juledekorationer er med brug af et kalenderlys med tal på. Her kan både du eller dine børn, lave flotte kalenderdekorationer, som I kan have tændt hver aften. Du kan nemt lave sådan en dekoration, med brug af selvhærdende ler, binderimaterialer og naturpynt.

Vi har også miniature julepynt, som kan bruge på juledekorationen. Her finder du bl.a. små grantræer og juletræer, nisser og nissetilbehør og redskaber. Brug dem som de er, eller mal og dekorér dem med hobbymaling og kunstig sne.

Hjemmelavede kalenderlys

Vil du gerne have et ekstra flot og personligt kalenderlys, som du kan bruge i din juledekoration, kan du prøve at lave dit lys selv.

Ved at støbe dit eget kalenderlys, kan du forme og farve det, lige som du drømmer om. Og størrelsen styrer du også selv, så du får et kalenderlys, som du når at kunne brænde ned til jul.

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave dine egne kalenderlys og adventslys. Vi har alt du skal bruge til lysstøbning, lige fra væger, lysmasse og stearin, forme, farver og dufte til støbeforme og værktøj. Så kan du nemt komme i gang med DIY kalenderlys.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave juledekorationer, julelys og kalenderlys.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.