Hæklet julepynt og julestrik

Kan du godt lide at hækle? Så er det oplagt at hækle dit eget julepynt og julestrik. Med hækling kan du lave flotte nisser, nissehuer og pynt til både ophæng og juletræ. Her får du en række idéer til hæklet julepynt. Brug idéerne som inspiration, eller følg trin-for-trin vejledningen på den enkelte idé.
Hæklet julepynt og julestrik
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Få inspiration til hæklet julepynt

Hæklet og strikket julepynt giver et personligt præg på julen. Hvad enten du bruger dit julepynt som gaver, til ophæng, dekoration, på juletræet eller noget helt andet.

Vi har fundet den store julekasse med hyggelige hækleidéer til julepynt frem til dig. Måske er dit næste hækleprojekt iblandt?

Gratis opskrifter på hæklet julepynt

Hæklede minijulesokker - flot og dekorativ hæklet julepynt

Hækling og julepynt har altid gået i hånd i hånd, og hækling af julepynt går generationer tilbage. For med hækling kan du lave alt lige fra julehjerter, julekugler, stjerner, kræmmerhuse, snefnug, juletræer, trommer og mistelten til julefigurer som engle, nisser, julemænd og julemus. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan hækle op til jul.

Her på hjemmesiden har vi lavet en række idéer til julehæklerier, som du kan bruge som inspiration til hjemmelavet hæklet julepynt. Alle idéerne kommer med gratis opskrifter, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med selv at hækle din egen julepynt.

Strikkede eller hæklede nissehuer

Til julen hører sig også nissehuer til. Og nissehuer er oplagte at lave med både strik eller hækling. Her på siden finder du opskrifter på nissehuer, som du kan bruge til at lave en hjemmestrikket nissehue til børn eller børnebørn. Er det små nisser du laver, så har vi også inspiration til at strikke og hækle mini nissehuer til figurerne.

Vil du tage den nemme løsning, har vi også færdiglavet tubestrik. Så kan du nemt komme hurtigt i gang med hjemmelavede nisser.

Find materialer til at lave hæklet julepynt og julestrik

Klassisk hæklet julepynt - hæklede nisser der kysser

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave julestrik og hæklet julepynt. Du finder bl.a.

... og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, julesokker, juledekorationer, julekugler, julehjerter, nisselandskaber, julestjerner, juletræspynt og meget andet.

Vil du lære at hækle dit eget julepynt?

Har du også tit kigget på alle de fine kreationer, andre får hæklet - og tænkt: "Gid det var mig, der kunne hækle sådan der"?

Så tag et kig på vores blog, hvor vi har lavet en udførlig begynderguide til hækling.

Lær at hækle i dag.

FAQ om hækling

Hvilket garn er bedst til hækling?
Du kan bruge de fleste slags garn til hækling. Men bomuldsgarn kan være nemmere at starte med, da det er lettere at styre for begyndere.

Hvad skal man bruge når man hækler?
Det er nemt at komme i gang med hækling. Alt du skal bruge er garn, hæklenål og en saks.

Hvilken julepynt kan jeg hækle?
Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvilken slags julepynt du kan hækle. Overvej bl.a. at hækle et hjerte, stjerne, snefnug, juletræ, snemand, nisse, mistelten, julekugle eller en nissehue.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.