Flettede julestjerner

Har du prøvet at flette julestjerner? Lige meget om det er ja eller nej, så er du kommet det rigtige sted hen. Mange glæder sig hvert år til at flette flere stjerner, men du kan også sagtens være med, hvis du ikke har prøvet det før. På denne side finder du materialer og vejledninger til stjerner, du kan lave. Både den klassiske og mange andre udgaver.

Flettede julestjerner
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Derfor skal du flette julestjerner

Vidste du det?

At flettede julestjerner er en af de mest populære juleaktiviteter, vi overhovedet kan finde på.

Det er helt ubegribeligt, hvor mange der fletter julestjerner. Men egentligt forstår vi det godt. For det er både hyggeligt og sjovt.

Hyggeligt, fordi man - når teknikken er på plads - virkelig kan slappe af med at lave flettede julestjerner. Det kræver ikke meget plads eller mange redskaber. Derfor er det nemt og lige til at komme i gang med. Eller lave sammen med andre, så man kan sludre sammen eller se TV, hvis man laver flettede julestjerner alene.

Sjovt, fordi man udfordrer sig selv. Særligt mens man er ved at lære at flette den klassiske julestjerne. Men det stopper ikke der.

Der er så mange forskellige måder at lave flettede julestjerner, at man også sagtens kan finde sjove udfordringer, længe efter man har mestret den klassiske flettede stjerne.

Fordi det at flette stjerner i papir er så populært, ønsker vi hos CChobby hvert år at præsentere nyheder til flettede julestjerner, så du hvert år har mulighed for at lave nogle nye og spændende udgaver. I år er den helt store nyhed julestjerne papir, der kan tåle vand, og derfor kan de flettede stjerner bruges til dekorationer udenfor.

Se vores store udvalg af stjernestrimler til at flette med.

Sådan kommer du i gang med flettede julestjerner

Al begyndelse kan være svær.

Også når det drejer sig om flettede julestjerner.

Men hvis du aldrig har flettet stjerner før, eller det er længe siden, du sidst har lavet en af de flettede julestjerner, så skal du ikke fortvivle.

For at gøre det nemmere at komme i gang, er der på bagsiden af alle vores pakker med julestjerne papir en vejledning i, hvordan du gør. Derudover har vi også en videoguide, så du kan se, hvordan du skal gøre for at flette en julestjerne.

Ud over teknikken er der ikke noget, du har brug for for at lykkedes med at flette julestjerner. Kun stjernestrimlerne. Og en saks.

Idéer til flettede julestjerner

Når du har lavet nogle stykker af den klassiske flettede julestjerne, har du måske lyst til at give dig i kast med nogle andre kreationer med stjernestrimler. Det finder du mange idéer til hos os. Nogle af de mest spektakulære - og mest populære - idéer med stjernestrimler er disse:

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave dine egne flettede julestjerner.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, juledekorationer, julekugler, guirlander, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber og meget andet.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.