Julekugler

Har du nogensinde været kreativ med julekugler? Hjemmelavede julekugler kan pynte både på juletræet, som ophæng, i skåle, fade og meget, meget mere. For slet ikke at tale om hvor mange forskellige slags julekugler, der findes. Vi har lavet denne side udelukkede til julekugler i alle former og afskygninger. Her finder du idéer og inspiration til DIY julekugler.

Julekugler
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hjemmelavede julekugler

Hjemmelavede julekugler dekoreret med hobbymaling og dekorationsfolie

Julekugler er en stor del af den danske jul, og har være brugt på danske juletræer i mere end hundrede år. Julekugler bruges både som en vigtig del af julepynten på et juletræ, men kan også bruges som ophæng i hjemmet, og være med til at skabe julestemning.

Og hvad er mere oplagt end at lave sin egne hjemmelavede julekugler? Så kan du få dem i de farver, design og mønstre som du vil. Hjemmelavede julekugler er oplagt for dig der elsker kreativitet.

Med gør-det-selv julekugler kan du skabe din helt egen stil. Hold dig til en bestemt farvepalette, eller gå amok i farver, glimmer og pynt på din julepynt.

Idéer til hjemmelavede julekugler

Julekugler kan se ud på mange måder. Vi har samlet en række kreative idéer til, hvordan du kan udforme dine julekugler til dette års jul. Under hver idé kan du finde inspiration og en guide til, hvordan du kan lave den pågældende julekugle. Brug opskriften til at lave de samme julekugler, eller til at finde inspiration, så du selv kan lave dine egne designkugler.

I vores store idébank med hjemmelavede julekugler, finder du bl.a. julekugler med papirpulp, flotte kugler designet med metallisk maling, jule kugler med pailletter, glaskugler med små snelandskaber og figurer inden i, og meget meget mere.

Du får et par eksempler her:

Køb kugler til brug til DIY julekugler

Køb deko-kugler og styropor-kugler til julekugler

I vores webshop finder du alt hvad du skal bruge, til at lave dine egne flotte julekugler. Vi har et stort udvalg af kugler, som du kan bruge til formålet. De kommer i en neutral hvid eller lys farve, og er nemme at dekorere med dine helt egne juleidéer.

Vi har kugle i alverdens materialer, og du kan bl.a. finde vatkugler, styropor/flamingo kugler, papmaché kugler, trækugler, deko-kugler, glaskugler og "rigtige" julekugler. Vi har også færdige julekugler med en grundfarve, lige klar til at hænge på juletræet. Eller du kan også bruge dem som grundkugle, og tegne og dekorere dem med glastuscher eller Posca tuscher.

Mange af vores glas- og dekorationskugler er hule og kan åbnes, så du kan fylde dem med det ønskede pynt.

Her finder du også ophæng formet som bl.a. grankogler, agern, ædelsten, facetslebne og dråber.

Se vores udvalg af kugler her

Hjemmelavede julekugler som gaver fra børnene

Hjemmelavet julekugle med snemand af Silk Clay

Vores glas- og dekorationskugler er perfekte til hjemmelavede julegaver fra børn til deres bedsteforældre. Sæt eksempelvis et billede af børnene ind i en julekugle, og du har en sød lille gave fra lille Johan.

Det er kun fantasien der sætter grænser, og med en stak kugler, kan du bare lade børnene slå sig løs med maling, tuscher, glimmer og glitter eller hvad de nu ellers har lyst til.

Til de mindste børn kan du vælge julekugler i plastik, papmaché eller styropor. Så kan de ikke komme galt afsted med et tabt glaskugle.

Tilbehør til dine kreative juleaktiviteter

Har du brug for tilbehør til jeres juleaktiviteter, kan du også finde limpistolersaksehobbyknive og meget mere.

Se også idéer til andet hjemmelavet julepynt. Her får du inspiration til bl.a. juledekorationerjuletræspyntadventskranse, juleguirlander, julehjerter og julestjerner.

Hyppige spørgsmål om julekugler

Hvornår begyndte man at hænge julekugler på juletræet?
I Danmark har vi pyntet juletræet med julekugler helt tilbage fra 1895, hvor man ved at de første kugler i glas begyndte at komme på juletræet.

Hvordan laver man sine egne julekugler?
Du kan lave dine egne julekugler ved at købe en kugle i glas, plast, træ, papmaché eller styropor. Herefter kan du male og pynte den med dine ynglingsfarver, årets julefarve eller dine helt egne julemønstre.

Kan man købe julekugler på nettet?
Ja. Her hos Creativ Company kan du købe både færdige julekugler og dekorationskugler til hjemmelavede julekugler.

 

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.