Vlieseline og skulderpuder

Vlieseline er velegnet til at stryge på som forstærkning og indlægsmateriale på tekstiler. Vlieseline fås med strygelim på den ene eller begge sider. Køb vlieseline i flere størrelser og på rulle.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Brug vlieseline til dit næste tekstilprojekt 

Elsker du at kaste dig over tekstilprojekter? Så er du måske allerede i fuld gang med alt fra kjoler, bluser, trøjer, blazere og meget mere. Det er dog langt fra altid, at stoffet der arbejdes med, vil forme sig, som du gerne vil. Heldigvis er det her, vlieseline kan være utrolig nyttig. 

Vlieseline er et indlægsmateriale, du kan stryge på tekstiler, når du vil skabe en bestemt form eller stabilisere dit stof. Det er utrolig smart, når en af dine kreationer skal falde eller sidde på en bestemt måde. For forestil dig bare, hvordan kraven på en trøje vil sidde, hvis ikke vlieseline hjælper med at holde den.

I vores udvalg finder du vlieseline i mange forskellige størrelser, så materialet kan passe bedst muligt til det, du arbejder på. 

Hvordan arbejder du med vlieseline? 

Taget i betragtning af hvor smart en funktion vlieseline har, så er det relativt nemt at arbejde med. Før du tager materialet i brug, så klip det gerne til, så det passer perfekt til området, der skal stabiliseres. Stryg det nu direkte på, og se resultatet med det samme derefter. 

Husk på, at vlieseline stryges på vrangsiden, hvor stygelimen også skal vende ned mod. 

Grunden til at du skal bruge et strygejern til vlieselinen er, at limen vil smelte, når det kommer i kontakt med varmen. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du tilpasser varmen på strygejernet efter det stof, du står med, så du passer bedst muligt på det. Undgå samtidig også at bruge strygejernets dampfunktion, når du påfører din vlieseline. 

Hvad er forskellen på vlieseline, vliesofix og vilene? 

Hvis du er på udkig efter vlieseline, så vil du helt sikkert også falde over vliesofix og vilene. Men hvad er det helt præcist, forskellen mellem disse tre er? Det gør vi klart for dig her. 

Kort fortalt så der kun strygelim på en af siderne, når det kommer til vlieseline. Med vliesofix er der omvendt strygelim på begge sider. Vliesofix kan derfor også være ideelt, når du skal forbinde to stoflag. Tager vi derimod vilene, så er der tale om stof, der også går under navnet, forsvindingsplast - og det er der en helt særlig grund til. 

Tager du to lag vilene og placerer stofrester og garn mellem, som du syr, så vil forsvindingsplasten blive opløst, når den kommer i tempereret vand. Du kan derfor være ekstra kreativ med at lave mønstre, f.eks. til et tørklæde, når du bruger vilene.

Fælles for alle tre varianter er, at de er nemme at arbejde med. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at bruge dem, næste gang du skal lave noget kreativt ud af tekstil. 

Andre projekter hvor vlieseline kan tages i brug 

En af de ting, der gør det ekstra sjovt at arbejde med vlieseline er, at du kan bruge materialet til andet end tøj. Eksempelvis kan du lave hyggelige lanterner, som kan sprede ekstra hygge, når det er blevet mørkt. Alt efter årstiden kan du vælge motiver, du stryger på vlieselinen, så du gør lanterne ekstra personlige. Det kan også være et sjovt projekt at inkludere familiens yngste i, da I nemt kan være sammen om det. 

 

Vlieseline kan også bruges, hvis du selv vil lave en løber, hvor der kan placeres adventsgaver i. Eller måske kunne du tænke dig at lave en mulepose, du kan tage med på arbejde, dit studie eller når du handler ind. I begge disse eksempler kan vlieseline nemlig give præcis den ekstra forstærkning, stoffet har brug for. 

Find diverse tilbehør og materialer til dit tekstilprojekt 

Skulle du være på jagt efter andet end vlieseline, vliesofix eller vilene til dit tekstilprojekt, så kan du med garanti finde dit match her. Vi har nemlig sørget for at handle godt ind, så du ikke går ned på det tilbehør eller de materialer, du kan finde. For det kan være rart, at du kan samle dine indkøb et sted, så du ikke skal forbi flere forskellige hobbybutikker. 

Vores sortiment byder på intet mindre end 12.000 hobbyartikler. Der bør derfor også være ekstra meget, du kan kaste dig over, når du har lyst til et kreativt frirum, hvor du kan slå dig løs. Det gode ved hobbyartikler er nemlig, at du kan afprøve mange forskellige projekter, du måske altid har overvejet at prøve. Shopper du online, så brug gerne søgefunktionen eller de forskellige kategorier, vi har inddelt vores hobbyartikler i - så kan du nemlig lynhurtigt finde det, du er på udkig efter. 

Køb vlieseline hos Creativ Company 

Er du klar til at kaste dig over en kjole, blazer, et par bukser eller andet, du drømmer om selv at lave? Så er der ekstra god grund til, at du køber vlieseline fra Creativ Company. Hvad end du shopper online eller i vores fysiske butik, så har vi handlet ind, så du kan få konkurrencedygtige priser. Det betyder også, at der kan blive lidt mere luft i budgettet til, at du kan købe lige de materialer, du måtte foretrække. 

En ting vi går meget op i hos Creativ Company er, at du får en god oplevelse. Det er uanset, om vi møder dig i hobbybutikken i Holstebro, eller vi får en snak med dig over telefonen eller mail. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at tage fat i os, hvad end du har brug for råd til dit projekt, spørgsmål ift. et materiale eller andet. For det kan være guld værd at vende spørgsmål eller overvejelser, da det kan spore dig endnu mere ind på, hvad du skal købe ind. Og husk, vi vil hellere end gerne hjælpe dig. 

Kunne du tænke dig inspiration til den hobbyaktivitet, du selv skal begynde på eller andet, så kig endelig på “ Kreative idéer”. Her deler vi løbende ud af tips, tricks og vejledninger til mange forskellige projekter. Og mon ikke det kommer til at krible i dine egne hænder for at komme i gang. 

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.