Bliv klar til skolestart

Klar, parat, skolestart! Når kalenderen viser august måned, og skolen igen begynder, står vi klar med alt det, som giver barnet den bedste start. Først og fremmest skal redskaberne i skoletasken være i orden, og det gælder både penalhus, blyanter, lim, saks og notebog. Udforsk vores store udvalg af skriveredskaber og skoleudstyr, som sikrer, at hvert klassetrin bliver endnu et lærerigt år. Eller prøv vores kreative idéer, hvor barnet selv kan sætte sit eget præg på skoletingene.

Bliv klar til skolestart
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Fyld penalhuset

Brug vores inspiration til dine kreative projekter

Se udvalgte produkter

Klar til skole

Klokken ringer ind, og et nyt skoleår er i gang – men er I klar? Skolestart kan give de fleste forældre sved på panden, og derfor præsenterer vi vores skoleunivers, hvor du nemt og hurtigt finder alt det udstyr, som giver dit barn den bedste start efter en lang ferie. Vi har masser af blyanter, tuscher, lim, sakse og notesbøger, som passer perfekt til skoletasken og penalhuset. For selvom det meste i dag foregår digitalt, kommer I ikke uden om de praktiske redskaber. Det betyder dog ikke, at skoleting ikke også kan være både seje og flotte. Se bare vores kreative idéer, og oplev hvor nemt små og store skolebørn kan sætte deres eget præg på penalhuset, blyanterne og den lille notebog. For uanset om dit barn starter i folkeskole, ungdomsskole eller hjemmeskole, er der altid plads til små, kreative forberedelser.

 

Fyld skoletasken op

Mange husker sikkert deres første skoletaske – lige fra farve, størrelse og mærket. Skoletasken er nemlig den vigtige følgesvend gennem skoletiden, og en rigtig tung en af slagsen. Den hjælper med at bære bøger, blyanter og notebog frem og tilbage fra skole. Så helt naturligt kan skoletasken bruge et kreativt løft, der gør den mere genkendelig og personlig:

  • Lav en sød nøglering af Silk Clay®
  • Skriv sjove ord på med rub on stickers bogstaver
  • Undgå at dit barn får den forkerte rygsæk med hjem, og broder navnet på skoletasken
  • Dekorer skoletasken med masser af seje klistermærker

Efter den flotte dekoration har barnet en personlig skoletaske, som er let at genkende. Men vent! Vi har helt glemt den klassiske mulepose. Den populære stofpose er helt ideel til skoleudflugter og fungerer perfekt som gymnastikpose og skopose. Du kan lade dit barn male på en mulepose med tekstiltuscher og skrive sit navn på med rub on stickers. Du kan også vælge en mulepose med et fortrykt motiv, som barnet selv kan farvelægge - mn skal den være med farlige pirater, skønne havfruer eller de sjove karakterer fra F for Får?  

 

Fyld penalhuset op

Et penalhus er ikke bare et penalhus – er det vel? Dit barn har sikkert gjort sig mange tanker om både farver, form og størrelse på sit første penalhus. Og hos de ældre skolebørn er det gamle fra sidste år ofte ikke smart nok længere. Hvad gør du så? Et penalhus i eget design er måske lige sagen. I kan sammen male, sy eller dekorere et penalhus, som dit barn glæder sig til at vise henne i skolen:

  • Sy fx barnets navn på med rocaiperler
  • Mal penalhuset i barnets yndlingsfarver
  • Tegn yndlingsfigurer på med tekstiltuscher

Når penalhuset er pyntet færdigt, er noget af det sjoveste at fylde det op. Udover limstifter, sakse og tusser, skal I huske de ergonomiske blyanter til alle skriverierne og farveblyanterne til alle de kreative løjer. Begge kan I dekorere på sjoveste vis. Lav små figurer af Silk Clay®, som kan sidde på toppen af blyanten - så bliver det aldrig kedeligt at skrive eller tegne i skolen.

 

Den bedste skolestart

Uanset om det er første gang, eller om det er et nyt klassetrin, kan der være sommerfugle i maven ved skolestart. Sammen kan I lave små forberedelser, som gør overgangen fra ferie til hverdag meget nemmere. Lav fx en mobil med bogstaver og billeder, der giver barnet en god forståelse af alfabetet. Eller lav en praktisk blyantsholder af toiletruller, og dekorer den med hobbymaling, karton, pomponer og cheniller. Vi har masser af kreative idéer som disse, der giver dit barn den bedste start i skolen.

 

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.