Skitse- og tegnesæt

1 Stk., Ass. Farver
#34299
0% of 100
0
23
365,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: Farveblyanter, tegneblyanter med ass. hårdheder og stifttyper, tegnekul, papirstump, knetgummi, mannequindukke, viskelæder, blyantspidser og sandpapir.

Et rigtig godt startsæt til dig, som elsker at tegne. Her er alt, hvad du skal bruge, til såvel detaljerede tegninger med skyggelægning og farver, samt til rå skitser/croquis og kultegninger efter levende model eller lille mannequindukke. Alt samlet i en flot trækuffert.

Tegneblyanterne med forskellige hårdheder er gode, når du ønsker at tegne detaljeret. De hårde blyanter (H) har en lysere farve, og de bløde (B) har en mørkere farve. Det er en fordel, når du skal arbejde med skygger/skravering i billedet. Kombiner evt. med farveblyanterne og pastelkridtblyanterne, afhængigt af ønsket udtryk. Kul og pastelkridtblyanter er meget bløde og porøse tegneredskaber, som egner sig til grovere tegninger på groft papir, hvor stregerne kan gnides ud og bearbejdes/fjernes med det viskelæderagtige knetgummi (som deles og modelleres i ønsket facon) eller den tilspidsede papirstump. Er papirstumpens spids slidt, så slib den med sandpapiret. Skal du arbejde med grove skitser og croquis, er modeldukken en rigtig god hjælp til at få styr på proportioner og linjer i menneskekroppen, da dukken kan stilles og sættes i forskellige stillinger..

Skitse- og tegnesættet er især oplagt til dig, der nyder at fordybe dig i tegningens vidunderlige univers og gerne vil slippe din indre skaberglæde løs med et bredt udvalg af tegneredskaber til flotte skitser og tegninger. Kender du en letøvet tegner, er dette sæt også den helt perfekte gaveidé, der indbyder til timevis af kreativ fordybelse og ro. Udover materialerne i dette sæt anbefaler vi til tegneblyanterne skitse- og tegnepapir, mens vi til kul og pastelkridtblyanterne anbefaler et lidt grovere tegnepapir, som griber pigmenterne bedre end glat papir. For at undgå at de porøse kul m.v. gnides ud, anbefaler vi at spraye Fixativ på overfladen til sidst, så overfladen beskyttes.

inkl. opbevaringsæske

Specifikationer
Varenummer34299
Enhedstk.
SæsonBabyShower
EAN5712854453776
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
Farve ass. farver
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Skitse- og tegnesæt, ass. farver, 1 stk.
Din bedømmelse
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.