Mini DIY Kit

Varenummer:
977311

Mini DIY Kit

Varenummer:
977311
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Materialesæt til modellerede fingerdukker med Silk Clay og Foam Clay. Inspiration medfølger.

Modeller fingerdukkerne direkte på din finger - så passer den perfekt bagefter! Samtidig er det en god finmotorisk udfordring at skulle modellere og forme, mens din ene finger er sat ud af spil. Lav den søde kylling af Silk Clay, rulleøjne og fjer, og lav den nuttede kanin af Foam Clay, Silk Clay og rulleøjne..

De små mini-kits er kreative materialesæt der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring i at bryde rammerne for det opstillede, se nye muligheder i det medfølgende materiale og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces styrkes barnets tro på egne evner.

Specifikationer
Varenummer977311
Enhedsæt
Ean nummer5712854369305
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form fingerdukker

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.