Kunstnerkniv

Varenummer:
6711

Kunstnerkniv

Varenummer:
6711
50,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Hobbykniv fra Fiskars til den kreative sjæl, der gerne vil have sine kreative projekter til at stå knivskarpt.

Vi behøver vist ikke at skære det ud i pap, hvor essentiel et værktøj, du har i hobbykniven. Kniven, der også kaldes for en kunstnerkniv, er perfekt til dig, der skaber værker, hvor detaljerne skal stå knivskarpe. Så hvis du falder i svime over rene, lige linjer, forelsker du dig hurtigt i vores fiskars hobbykniv. Knivbladet er superskarpt og skærer let i materialer som karton, papir, mosgummi og pergament m.m. Det går legende let for sig, for dens ergonomiske greb gør, at du kan fortsætte det kreative arbejde i timevis. Brug blot et skæreunderlag, der skåner dit bord for dine kreative strejf med skalpellen. Når alle skæreteknikkerne sidder på rygraden, kommer du måske til et punkt, hvor skærebladet er slidt. Den udskiftes nemt ved at skrue på fingergrebet over kniven, fjerne kniven og isætte en ny, hvorefter grebet skrues til igen.

Du og din tro væbner, skalpellen, er blevet et harmonisk makkerpar i hobbyrummet. Du har siddet fastlimet til stolen i fuld koncentration og skåret de mest sirlige detaljer. Frem af dine nøjagtige skærestrejf udspringer de smukkeste mønstre, som kun en skarp kunstnerkniv kan skabe. Nu lægges det sidste hånd på værket, og værket indrammes i en yndig egetræsramme, som frembringer papirkunstens detaljerigdom. Mens den hænger på væggen, spreder den ny inspiration. Heldigvis har du hele familien af skæreværktøjer samlet i din krea-skuffe, både hobbyknive, rulleknive og cirkelknive, der er klar til at kreere dit næste kunstværk.

Specifikationer
Varenummer6711
BrandFiskars
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer078484167113
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.