Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her
Hjemmelavet julepynt

Jule perleplader

Der er mange muligheder for at være kreativ med rørperler til jul. Rørperler er oplagte til jule perleplader, hvor du laver hjemmelavet julepynt med perler. Her på siden kan du få inspiration til dine jule perleplader med bl.a. julehjerter, julestjerne og julekugler med perler.

9 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v14995 Snefnug af rørperler på perleplade
    Snefnug er lavet af rørperler. Alle er sat på perleplade og strøget sammen under et stykke bagepapir. Skabelonerne kan printes og lægges under den gennemsigtige perleplade, så kan helt små børn også være med. Snefnuggene kan monteres med ophængssnor eller hænges i vinduet med klæbepuder.
  2. Inspiration: v1530 Julepynt med perler

9 varer

pr. side
Stigende orden

Hjemmelavet julepynt med jule perleplader

At lave perleplader med rørperler er en hyggelig og populær hobby, som både børn og voksne kan lave. Man kan fordybe sig i perlerne, og lade fantasien få frit løb. Og så er det en oplagt aktivitet til jul, hvor I kan lave flot hjemmelavet julepynt med perler.

Perlefigurerne kan sættes på en snor og hænges til pynt i vinduet, på en juledekoration eller på juletræet. Og så er de ikke mindst gode som gaver til bedstforældre fra deres børnebørn. Mulighederne er mange. Og du finder netop idéer til flotte jule perleplader her på siden.

Idéer til jule perleplader med hjerter, stjerner og julekugler

Julen er en højtid der er fyldt med søde motiver og figurer, som snemænd, nissepiger, julemænd og rensdyr. Dertil kommer de klassiske julefigurer som julehjerter, stjerner og julekugler. Alle disse julemotiver er oplagte at lave med rørperler. Derfor er det også disse julemotiver, som vi har valgt at bruge, når vi med vores idéer inspirerer til at være kreativ med perler til jul.

Juleshjerte perleplade

Julehjerter er om noget indbegrebet af jul. Og perleplader med julehjerter er super søde, og kan bruges både som ophæng og som julepynt på juletræet. Julehjerter er nemme at lave, og der findes en hjerteperleplade, som er oplagt til at bruge. Se idéen her.

Julekugle perleplade

Julekugler er en klassisk julepynt på juletræet. Julekugler med perler er en glimrende tilføjelse på juletræet, hvor du kan lave flotte julekugle perleplader med dine egne favorifarver og -mønstre. Se idéen her.

Julestjerne perleplade

En anden klassisk julepynt er stjernen. Og med en stjerne perleplade, kan du nemt lave flotte julestjerner af perler. Lige til at hænge op i vinduet eller på juletræet. Se idéen her.

Perleplade dyr

Søde dyr som rensdyr, pingviner og isbjørne kan også laves med perler. De er oplagte som ophæng på børneværelset, og kan eventuelt laves med nissehuer, for at give dem ekstra julepræg. Se idéen her.

Materialer til jule perleplader

Perleplader er en nem og billig hobbyaktivitet, og kræver ikke mange materialer. Du skal bruge en eller flere perleplader, rørperler i forskellige farver, og så ellers bare din kreativitet. Når perlepladerne er færdiglagte, skal de stryges, så perlerne smeltes sammen og ikke falder fra hinanden.

Hos Creativ Company har vi et stort sortiment af Nabbi rørperler. Her finder du flere forskellige størrelser af rørperler, såsom Nabbi Medium rørperler og Nabbi Jumbo rørperler til mindre børn. Alle perler fås i et væld af farver, bl.a. de klassiske julefarver.

Desuden har vi et stort udvalg af perleplader, hvoraf flere kommer med mønstre/figurer der passer perfekt til julepynt og juleophæng. Husk at være opmærksom på, om perlepladerne passer til medium rørperler eller jumbo rørperler.

Med både idéer og materialer på plads, er det altså bare om at gå i krig med at lave masser af flotte jule perleplader.

Lav flotte julegaver med PhotoPearls

Vil du tage dit perlebyggeri et niveau op, kan du overveje at prøve PhotoPearls. Det er fotoperler, hvor du genskaber et fotografi med perler. Med disse kan du lave flotte julebilleder med perler, eller lave en julegave til en i familien, med et perlebillede med børnenes ansigter på.

Læs mere om PhotoPearls her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.