Konturtusch til glas- og porcelæn

Varenummer:
31654

Konturtusch til glas- og porcelæn

Varenummer:
31654
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Heldækkende konturtusch med fast filtspids til glas og porcelæn. Efter varmehærdning tåler emnet mild maskinopvask.

Brug tuschen på en ren og fedtfri overflade af fx glas eller porcelæn. Farvelæg med regnbuens farver, tegn dine yndlingstegneseriefigurer eller skriv et citat med en flot skrift. Når emnet er færdiglavet, skal det tørre i 4 timer. Hærd det dekorerede emne i en forvarmet ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 90 minutter. Lad emnet køle af på en rist..

Vil du gøre dine krus lidt mere personlige eller tegne motiver med farver, så brug en konturtusch til at lave flot skrift eller kontur på motiverne. Tuschens filtspids gør den nem at anvende for både børn og voksne. Tuschen er et godt valg til dig, som gerne vil vaske glas eller porcelæn op i opvaskemaskine. Efter hærdning tåler emnet milde programmer i opvaskemaskine. Brug tuschen på krus, lysglas, lanterner, glas m.m. Tuschen har miljømærke A, så den er miljøvenlig og giver ikke skadelige virkninger hos voksne og børn

Specifikationer
Varenummer31654
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167886304
cc_composite_opacityDækkevne: halvdækkende
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 1-3 mm
Farve sort

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.