Julekort

Julekort

Sidder du og hygger dig med at lave fine julekort til familie og venner hvert år ved juletid? Der er der i hvert fald rig grund til at gøre. For det er hyggeligt både at lave kortene og at modtage dem.
Vi har samlet en masse idéer til julekort og de ting, du får brug for, for at lave skønne personlige julekort.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Julekortet 2018

Hvordan skal årets julekort se ud?
Det er sjovt at prøve nogle nye materialer eller teste nye teknikker, så man hele tiden udvikler sin kreativitet. Hvis du også har det sådan, så vil vi gerne dele vores forslag til, hvad der kunne være sjovt at prøve i år til at lave julekort med.

Til julekortet 2018 tror vi hos CChobby meget på de klassiske julefarver.
Og på glitter.
Derfor finder du i år en række kort i klassiske julefarver med glitter, som du kan bruge til at lave personlige og kreative julekort med.
Kortene kan du også få uden glitter, hvis det er mere din smag.

Derudover har vi en masse smuk masking tape med flotte detaljer og med folieprint, som giver et luksus-agtigt og elegant udtryk.

Mellem årets nyheder til julekort finder du:

  • 16 nye kort i forskellige designs og pakkestørrelser
  • 8x2 nye masking tape med påtrykt grafik
  • Nye stickers med julegrafik

Lav selv dine julekort

”Men hvordan kommer jeg i gang med at lave julekort?”
Hvis du ikke laver ret mange kort resten af året, så kan man have brug for hjælp til at komme igang. Derfor har vi masser af julekort idéer med vejledning

Idéerne er også for folk der tit laver kort.

Blandt idéerne finder du en masse kort dekoreret med papirflet og kort dekoreret med papirklip, men der er også mange andre, som du kan gå på kreativ opdagelse blandt.
Kræver julekortet en skabelon, kan du downloade og printe den fra den enkelte idé.
Fælles for alle julekortene er, at de er på et niveau, hvor også begyndere kan være med. Derfor er de også nemme at gøre ekstra meget til dine egne ved at ændre i julekort pynten, ændre i kortdesign eller ændre i farvevalget.