Højtider og fester

Kreative idéer til valentinsdag

Vil du gerne give din udkårne en gave på Valentines Day? Vi har samlet et stort udvalg af idéer og inspiration, til hjemmelavede gaver og pynt til valentinsdag. Her får du DIY guider og vejledninger til både gaver, kort og dekoration med hjerter.

23 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Kirsebær og citron armbånd
  Udsolgt
  Inspiration: v16156
  Kirsebær og citron armbånd
  Lav et frugtarmbånd med rocaiperler. Brug smykkewire med lås til armbåndet og sy rocaiperlerne sammen til frugter med nylonsnor.
 2. Pæon af crepepapir
  Udsolgt
  Inspiration: v16082
  Pæon af crepepapir
 3. Øreringe i macramé
  Udsolgt
  Inspiration: v15877
  Øreringe i macramé
 4. Sådan laver du håndlavet papir med servietmotiv
  Udsolgt
  Inspiration: v15946
  Sådan laver du håndlavet papir med servietmotiv
  Lær at lave håndlavet papir med motiver fra servietter. Lav det hjemmelavede papir vha. papirpulp, støberamme med net og filtplader. Lim efterfølgende det hjemmelavede papir på kort.
 5. Øreringe med rocaiperler og glasperler på creoler
  Udsolgt
  Inspiration: v15795
  Øreringe med rocaiperler og glasperler på creoler
  Lav selv øreringe af creoler med rocaiperler, der sættes på med messingtråd. Pynt også med en glasperle, der sættes på med en perlestilk.
 6. Rose i crepepapir
  Udsolgt
  Inspiration: v12414
  Rose i crepepapir

23 varer

pr. side
Stigende orden

Valentinsdag idéer

Valentinsdag er de elskendes årlige dag, hvor mange traditionelt giver deres kæreste blomster, chokolade, gaver eller måske en kærlighedserklæring. Valentines Day er en yndet dag til frieri, da denne dag allerede er en kærlighedsdag.

Er du på udkig efter idéer til Valentinsdag? Enten et kort eller måske en hjemmelavet gave? Så kan du her finde idéer til en personlig valentinsgave til din kæreste, eller få inspiration til et sødt valentinsdagskort. Find inspiration til valentinsgave til hende eller ham.

En eksplosion af hjerter

Overvej en explosion box til Valentinsdag. Her kan du dekorere med hjerter og kærlighedserklæringer, og ligge en lille gave i midten. Se vores idé til en Explosion box dekoreret til valentinsdag.

Du kan også lave en hjemmelavet papirrose af crepepapir.

Valentinsdagskort

Et sødt kort falder altid i god smag, og her finder du også inspiration til flotte valentinsdagskort. Tag udgangspunkt i et af de mange kort og kuverter, og dekorér selv med hjerter og pynt.

Happy valentine eller Sweet valentine, er altid en god start på et flot kort. Eller Will you be my valentine?, som det ofte lyder over i USA.

Find materialer til hjemmelavet valentines pynt

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave din egen pynt til Valentines Day. Du finder bl.a. hjerter, hjerteformede æsker, papir og karton, silkepapir, kort og kuverter, smykkedele her.

Få også inspiration til papirroser og crepepapirblomster her.

FAQ om Valentinsdag

Hvornår er det Valentinsdag?
Valentinsdag (Valentines Day) falder ALTID på d. 14. februar.

Hvad er Valentinsdag?
Valentinsdag er de elskendes helligdag. På denne dag udveksler forelskede og par, blomster, gaver og kærlighedserklæringer til hinanden.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.