FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Broderiramme

Varenummer:
219450

Broderiramme

Varenummer:
219450
29,25 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Stk., Diam. 20 cm
  • 1 Stk., Diam. 25 cm
  • 1 Stk., Diam. 10 cm
  • 1 Stk., Diam. 15 cm

Rund syramme af træ med spænde i metal. Fungerer både som værktøj til at udspænde og fastgøre stof, der skal broderes eller males, og som ramme om det færdige resultat

Rammen er ideel til alle borderiinteresserede, lige fra nysgerrige nybegyndere og erfarne mestre. Den er enkel og nem at bruge til dit håndarbejde. Læg blot dit broderistof over rammens inderste ring. Placer yderrammen omkring denne ramme og sørg for at stoffet ligger stramt udspændt inden yderrammen spændes til ved at skrue på beslagets møtrik. Den er velegnet til traditionelt fladt broderi med korssting, fladsting, broderi anglaise, men også Punch Needle teknikken.

Med denne broderiramme kan du let sidde med det elskede, gamle håndværk. Når du sidder i stuens gode lænestol med fødderne slået op, bliver rammen et helt uundværligt værktøj for dig. Dens stabilitet gør stoffet helt plan, hvilket gør, at du får det helt rigtige greb om dit håndarbejde og dermed de bedste betingelser for fuld fordybelse. En sikker fordel med broderirammen er, at den i sig selv fungerer som en flot, stilsikker indramning af det lille kunstværk, du kreerer. Dette gør den ideel at hænge op på væggen derhjemme, hvor den kan inspirere og beundres af din familie og venner.

Specifikationer
Varenummer219450
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167224991
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
diam. 20 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.