Aliens' univers

1 Sæt
#97064
0% of 100
0
11
286,00 DKK
På lager
: Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: Pearl Clay®, Silk Clay® og metallic Foam Clay® i flere farver. Derudover styroporkugler, mosgummifigurer, øjne af plast, pomponer, nåle, ophæng samt ophængsnor og lim. Fortrykt baggrund.

Materialesæt med rumtema gør det lettere at lære og udforske universet og dens sjove rumvæsener. Indeholder kreative materialer, så du kan modellere temafigurer med Pearl Clay, Silk Clay® og Foam Clay®.

Du keder dig aldrig med en levende fantasi. Det ene øjeblik er du på jorden, og i det næste leder du efter liv på Mars. Vores materialesæt i vaskeægte rumtema gør det nemt for både store og små at tage på rumrejse ude i galaksen. Måske finder I nye uudforskede planeter og møder små, sjove aliens, der kommer flyvende i en UFO - form løs, og se hvad der sker.

Både store og små kan have stor fornøjelse af at modellere - enten direkte efter den medfølgende vejledning eller efter deres egen fantasi. Lige meget hvad lægger sættet op til sjov og læring:.

  • Brug fx sættet til at skabe en lærerig oplevelse omkring vores store solsystem, og tal sammen om planeter, stjerner og rumvæsner
  • Udstil de færdige figurer i æsken som medfølger, og placer den på børneværelset, hvor barnet altid kan se sit kreative projekt
  • Lad figurerne indgå i børnenes leg, så deres nysgerrighed for rummet kan vokse endnu mere
.

Børn elsker at modellere? Med vores materialesæt kan de skabe løs med hænderne, mens de lærer om vores store solsystem - lige fra dets planeter til dets millioner af stjernerne. Men det kan være hårdt at være rumrejsende, for læringen foregår i raketfart, og barnets direkte kontakt med materialerne styrker finmotorikken og den taktile sans. Heldigvis har I masser af tid til at tage på farlige ekspeditioner ud til fjerne galakser. Det gigantiske univers har nemlig meget mere at byde på - og det skal alt sammen udforskes med vores sjove materialesæt!

Specifikationer
Varenummer97064
BrandPearl Clay
Enhedsæt
SæsonBabyShower
EAN5712854313179
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aliens' univers, 1 sæt
Din bedømmelse
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.