Mini DIY Kit Nissens dør

Varenummer:
977453

Mini DIY Kit Nissens dør

Varenummer:
977453
50,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-08-06)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: silk clay, tandstikker, perler, ispind, garn, skabeloner og lim..

Lille sæt, som hjælper dig med at skabe et stemningsfuldt miniature-univers foran nissens dør.

Skal nissen også flytte ind hos jer i december? Så er vores små, kreative kits helt perfekte. Her får du forskellige miniature-figurer, som kan stå foran nissens dør, så det både bliver ekstra hjemligt og hyggeligt. Samtidig lægger det op til mange sjove nisseaktiviteter - og ikke mindst nisseløjer, for særligt i december er nissen ekstra legesyg.

Hvad laver nissen egentlig, når vi andre sover? Måske har den vasket tøj, bagt julekager, pyntet juletræ eller bygget en snemand. Alle de ting, som vi andre også laver i juletiden – bare i miniudgave. På den måde kan familiens små glæde sig til at vågne, for de skal lige se, om den lille nisse igen har været på spil

Specifikationer
Varenummer977453
Enhedpk.
Ean nummer5712854587181
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form Julegaver

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.