Hækling

Få inspiration og idéer til hækling. Her finder du vores store kreative univers af gratis hækleopskrifter, hvor du får både inspiration og trin-for-trin vejledning til kreative hæklerier. Vælg mellem hækleopskrifter og mønstre til bl.a. figurer, nisser, julepynt, karklude, kludetæpper og meget mere.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Gratis hækleopskrifter og idéer til hækling

Få inspiration og idéer til hækling. Her finder du vores store kreative univers af gratis hækleopskrifter, hvor du får både inspiration og trin-for-trin vejledning til kreative hæklerier.

Her på siden finder du både hækleopskrifter for begyndere og for øvede. Så hvad enten du skal til at i gang med dit første hækleprojekt, eller du er en rutineret hækler, så kan du med garanti finde en opskrift der passer til dit niveau.

Vælg mellem et hav af hækleopskrifter og hæklemønstre til bl.a. figurer, nisser, julepynt, karklude, kludetæpper, kurve, indkøbsnet og meget andet.

Creativ Company vil gerne være med til at inspirere dig til dit næste hækleprojekt. Blandt vores hækleidéer og gratis hækleopskrifter, finder du både noget til de dage, hvor du gerne vil se resultatet af dit arbejde hurtigt, og til de perioder, hvor du gerne vil arbejde på et større projekt, som gerne må tage lang tid.

Til de dage, hvor resultatet af din hækling gerne må ses hurtigt, har vi eksempelvis hæklede vaskeklude i mønstrerede kurveflet eller hæklede grydelapper.

Til de perioder, hvor din hækling gerne må trække lidt ud, har vi eksempelvis et hæklet kludetæppe til gulvet, som hækles med stofgarn og passer godt ind i en entre eller fordeler gang.

Uanset hvor let eller avanceret en hækleopskrift du er ude efter, kan du med garanti finde den helt rette idé her.

Hækle idéer til hjemmet

Mangler du lidt inspiration til hækling, som vil pynte i dit hjem eller som kan hjælpe dig i hverdagen? Så har vi helt sikkert de helt rigtige hækle idéer til dig.

Prøv for eksempel at hækle dit eget unikke net ud af bomuldsgarn. Det er både stilrent og bæredygtigt. Du kan bruge nettet når du skal ud at handle og dermed spare miljøet for unødige plastikposer, eller du kan bruge den som strandtaske eller håndtaske. Mulighederne er mange og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Det hæklede net består af to typer masker, så det er også et fint sted at starte med hæklingen, hvis du er nybegynder. Farven på nettet er helt op til dig. Du kan også lave flere, så du har et net til forskellige lejligheder. Alt du skal bruge for at komme i gang er bomuldsgarn og en hæklenål.

En anden sjov ide til dit næste hækleprojekt er en hæklet badesvamp i natursnor. En hæklet badesvamp er en god kompagnon at have med i badet, da den effektivt fjerner døde hudceller og efterlader din hud ren og blød. Smør huden godt ind i en lækker bodyshampoo og brug svampen til at fordele det og scrubbe huden med. Natursnoren, som anvendes til denne hækleopskrift, er lavet af kraftig hørkvalitet, som du med god samvittighed kan bruge på huden.

Når vi nærmer os julen, kan du hækle din egen mistelten. Det er en sjov og anderledes måde at have en mistelten hængende derhjemme, som med garanti vil skabe smil og beundring fra dine julegæster. Den hæklede mistelten består af grene i mørkegrønne og grå nuancer med små hvide bær på, og en rød krans som binder det hele sammen. Fuldstændig som en rigtig mistelten. Størrelsen og mængden af grene på din hæklede mistelten bestemmer du selv.

Er du på udkig efter noget specifikt hæklegarn?

Hvis du allerede godt ved, hvad du vil i gang med at hækle, så kan du hurtigt bestille hæklegarn her i shoppen. Her finder du et stort sortiment af garn og tilbehør.

Se vores udvalg af garn her.

Har du også lyst til at prøve at strikke eller brodere?
Så tag et kig på vores strikke idéer og strikke opskrifter samt broderimønstre og broderiopskrifter.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.