Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.

Fimo

Gå på opdagelse i vores store udvalg af FIMO ler, som er en smidig modelleringsler med et væld af kreative hobbymuligheder. Brug det fx til at modellere smykker, figurer, dukker eller små ting til sættekassen. Hos os finder du FIMO ler i flere forskellige farver og varianter, ligesom vi også tilbyder forskelligt FIMO tilbehør.

Varer 1-36 af 43

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 43

Side
pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af FIMO® ler

Her hos Creativ Company finder du et stort udvalg af FIMO® ler. FIMO® er et af de mest kendte mærker inden for modelleringsler. Den smidige modelleringsler giver mange kreative hobbymuligheder, og kan også bruge til professionel brug.

FIMO® kan bruges til at modellere bl.a. smykker, figurer, dukker, nisser og skulpturer.

FIMO® ler fås i mange forskellige farver, varianter og effekter, ligesom vi også tilbyder flere forskellige slasg tilbehør og værktøj til modelleringsarbejdet.

FIMO® Kids ler

FIMO® Kids er en blød og smidig modelleringsmasse, som derfor er særligt velegnet til børn. Farverne i FIMO® Kids kan blandes indbyrdes til nye farver, og giver mange timers underholdning for både små og store børn.

FIMO® Effect

FIMO® Effect er blødt og smidigt ler, som er velegnet til børn over 8 år. Leren kan bl.a. bruges til at lave figurer, perler mm.

FIMO® effect er designet til nybegyndere og hobbybrug og kan blandes med bl.a. FIMO® professional.

FIMO® Professional

FIMO® Professional er en smidig modelleringsmasse i professionel kvalitet. Profesisonal-serien er velegnet til detaljeret modellering i miniature. Farverne i FIMO® Professional-serien kan desuden blandes indbyrdes til nye farver.

FIMO® dukkeler

FIMO® dukkeler er professionel ovnhærdende ler af høj kvalitet, som fx bruges til fine miniaturedetaljer. Leret er meget let formbart og stabilt i naturlige farver og med en semi-mat porcelænsagtig overflade.

FIMO® Leather Effect

FIMO® Leather er en unik ovnhærdende ler, som forbliver elastisk og fleksibelt efter at det er bagt. Du kan efterfølgende flettes skære og sy i materialet, som fuldstændig ligner læder. Prøv de unikke muligheder med FIMO® Leather i dag.

FIMO® forme og værktøj

Hos Creativ Company finder du ud over FIMO® ler også både værktøj og forme til modelleringsarbejdet.

Vælg mellem flere varmebestandinge silikoneforme med forskellige mønstre. De fleksible og slidstærke forme er nemme at rengøre efter brug.

Du kan også købe et praktisk knivsæt, med 3 forskellige højkvalitets knive af rustfrit stål, som kan skære rene snit i FIMO® leret og lave fine mærker og mønstre. Det letter arbejdet en del. Specielt hvis du arbejder med høj detaljeringsgrad og miniature.

Hvordan lang tid skal FIMO® hærdes i ovnen?

Når du skal hærde dine FIMO® figurer, skal de bages ved 110-130°C i ca. 30 min. FIMO® Kids, FIMO® Soft, FIMO® Effect og FIMO® Professional hærdes ved 110°C, mens FIMO® Leather skal have 130°C.

Undlad at bage din FIMO® ler ved højere grader end det anbefalede, da du så risikerer misfarvning.

Du kan se den præcise anbefaling på den enkelte pakke FIMO®.

Skal alt FIMO® bages i lige lang tid?

De 30 minutters bagetid gælder næsten alt det FIMO® du laver. Helt tynde dele kan du godt give lidt mindre tid. Men 30 minutter passer meget godt til de fleste kreationer.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.