Strikkeopskrifter

Er du på udkig efter idéer til hvad du skal strikke? Vi har samlet en stor liste af gratis strikkeopskrifter og strikkemønstre, om du kan bruge som inspiration eller vejledning til din strikning. Her finder du strikke idéer til huer, grydelapper, figurer, nissehuer, strømper, tørklæder og meget mere.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Gratis strikkeopskrifter – få idéer og inspiration til strikning

Er du på udkig efter idéer til hvad du skal strikke? Vi har samlet en stor liste af gratis strikkeopskrifter og strikkemønstre, som du kan bruge som inspiration eller vejledning til din strikning.

Gratis strikkeopskrifter med vejledning til at strikke

Her på siden finder du både strikkeopskrifter for begyndere og for øvede. Så hvad end du skal til at i gang med dit første strikkeprojekt, eller du er en rutineret strikker, så kan du med garanti finde en opskrift der passer til dit niveau.

Nogle af vores mest populære strikkeopskrifter lige nu, er strikkede grydelapper med læderhank, puder strikket i XL garn og strikkede blæksprutter. Men du kan også finde strikke idéer til huer, muleposer, dækkeservietter, nissehuer, strømper, tørklæder og meget mere.

Vores gratis strikkeopskrifter og strikkeidéer bliver løbende opdateret, så vi sikrer at vi følger med tidens trends inden for strikning.

Vi vil gerne inspirere dig, til hvad du kan lave med dit garn, og så kan du altid tilføje din egen personlige stil til de forskellige opskrifter. Du kan altid skifte farverne på garnet, så de passer til lige netop dit hjem eller dit tøj.

Alle vores strikkeskabeloner kan printes ud, så du har den lige ved hånden, hvor end du vælger at tage strikketøjet frem og strikke.

Strik en gave af garn - find strikkemønster her

Strikkeopskrifter til hjemmelavede gaver

Skal du til en fødselsdag, barnedåb eller et middagsselskab og mangler du lige den perfekte gave til anledningen, så har vi nogle gode forslag til dig.

Skal du fødselsdag hos din veninde, mor, søster, datter eller lignende kan du med fordel give dig i kast med et lækkert og blødt håndstrikket tæppe af XL kæmpegarn. Gå efter smukke dusede farver, såsom grå eller mørkeblå, som passer ind i de fleste hjem og strik en hel unik gave. Hvem ville ikke blive glad for sådan et stort og lækkert vamset tæppe, til en hyggelig aften med en god bog og en kop te?

Skal du til en barnedåb eller et babyshower, kan du strikke de sødeste små blæksprutter, som babyen kan have liggende ved sig i barnevognen. De små strikkede blæksprutter er meget populære på grund af deres søde udtryk med små knapper som øjne og butterfly om halsen.
Blæksprutterne laves af tubestrik og strikkes på en strikkemølle.

Er du inviteret til middag og mangler en værtindegave? Så har vi også gode ideer til at løse det. Her vil vi foreslå grydelapper af tubegarn, som ligner dem du kan købe i boligforretningerne. Grydelapperne er meget stilfulde og med den lille hank af læder, får de et råt look, som passer ind i vores nordiske hjem. De er hurtige og nemme at lave, så du kan sagtens nå det, selvom middagen er i overmorgen. Garnet der anvendes til netop denne opskrift, er tubegarn, som udvendig er 100% bomuld og indvendig har nylonfyld, som tåler varme. Farven på garnet vælger du selv og kan dermed style grydelapperne, så de passer til det hjem de skal være i.

Er du på udkig efter noget specifikt garn?

Hvis du allerede nu ved hvad du skal i gang med og egentlig bare skal have fat i det helt rigtige garn, så finder du et stort udvalg af garn her hos os. Vi har eksempelvis babygarn, bomuldsgarn, uldgarn og akrylgarn.

Vi har også alt det tilbehør du får brug for, når du kaster dig ud i strikkeopskrifterne, såsom strikkepinde og hæklenåle.

Se vores store udvalg af garn her.

Har du også lyst til at prøve at brodere eller hækle?
Så tag et kig på vores broderimønstre og broderiopskrifter samt hækleopskrifter.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.