Krympeplast med motiver

1 Pk., 36 Ark, 10,5x14,5 cm, 0,3 mm
#79072
0% of 100
0
9
182,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Pk. med 8 forskellige motiver a 4-5 stk..

Krympeplast med fortrykte motiver, der har en mat og en blank overflade, som du frit kan dekorere med masser af flotte farver.

Farvelæg motiverne med enten farveblyant på den matte side - eller Plus Color tusch eller Uni posca tusch på den blanke side, og lad tørre Klip ud, og lav evt. et hul til ophæng (brug næststørste pibehul i en hultang) Læg dem på et stykke bagepapir, og sæt dem i en forvarmet alm. ovn ved 170 grader i få sekunder Hold øje ved ovnlågen, og se hvordan krympepladen først krøller sig sammen og derefter retter sig ud igen (krymper op til 40%) Tag de krympede motiver ud af ovnen, og lade dem køle af.

Krympeplast er et sjovt materiale at arbejde med, og gør det let at lave kreative projekter sammen som familie. Så saml både børn og voksne, og lad jer fascinere af de dekorerede motiver, der skifter karakter og størrelse i ovnen. Bagefter kan du bruge dem:.

  • Som vedhæng til nøgleknippet
  • Som vedhæng på penalhus eller taske
  • Som bogmærke
  • Som pynt på køleskabsdøren
.

Med krympeplast er der lagt i ovnen til mange timers krea-hygge — og det er uanset om du er barn, ung eller voksen. Så hvis du endnu ikke har prøvet at give dig i kast med det sjove materiale, er det i hvert fald på tide. Det særlige ved lige netop dette krympeplast, er, at der allerede er motiver på. Men det betyder bare, at du og børnene med det samme kan gå i gang med den sjove del - nemlig farvelægningen. I kan dekorere krympeplastens motiver med både tusser og farveblyanter, som I kan her på hjemmesiden i alle regnbuens farver — ligesom du også finder masser af inspiration i vores idéunivers. Her er idéerne helt gratis, så både du og familien frit tage for jer af spændende projekter med krympeplast

Specifikationer
Varenummer79072
Enhedpk.
SæsonBabyShower
EAN5712854182416
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 36 ark
tykkelse 0,3 mm
ark 10,5x14,5 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Krympeplast med motiver, 10,5x14,5 cm, tykkelse 0,3 mm, 36 ark/ 1 pk.
Din bedømmelse
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.