Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 109-144 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Art Design tegneblyanter
  hårdhed B,2B,3B,4B,5B,6B,HB,H,2H,3H,4H,F, 12 stk./ 1 pk.
  131,00 DKK
  Lyra tegneblyanter i høj studiekvalitet fra LYRA Rembrandt serien. Hårdhed fra 6B-4H. Leveres i metalæske.

  Jo blødere blyantens stift er - jo mørkere bliver din streg. De blødeste stifter fx 4B og 6B, kan du gnide let ud med dine fingre eller værktøj hertil. Jo hårdere blyantens stift er - jo lysere og tyndere bliver din streg. De hårdeste stifter fx 2H og 4H efterlader en permanent streg, som fx ikke opløses af vand. Sidstnævnte er en fordel, hvis du vil kombinere tegning med akvarel. I metalæskens låg vil du finde eksempler på de forskellige blyanters udtryk og fordele, så du kan lade dig inspirere.

  Hvad enten du er nybegynder eller arbejder målrettet med tegning på højt niveau, er disse tegneblyanter et rigtig godt valg. De forskellige hårdheder giver mulighed for at arbejde med gråtoner og meget forskellige udtryk. Vælg tegnepapir af god kvalitet, som er syre og ligninfri ( gulner ikke ). Hvilken type papir du vælger afhænger ganske enkelt af, hvad der tiltaler dig mest at tegne på, så du må prøve dig lidt frem
 2. Inspiration: v15944 Batik med snor
 3. Inspiration: v16205 Hyggelige lyshuse med glimmerdetaljer
  Lad hyggen begynde! Lyshusene er smukke i sig selv, men med lidt farve og glimmer bliver de kun endnu flottere! Mal med akryl maling og dekorér med 3D liner. Nem og dekorativ pynt til vindueskarmen.
 4. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
 5. Materialesæt til ophængskugle
  1 stk.
  160,20 DKK
  Sæt med 1 ophængskugle af klar plast. Hertil forskellige materialer til at lave en lille juleudstilling med og placere i kuglen
 6. Inspiration: v11719 Sort porcelæn med porcelænstegning

  De sorte krus er dekoreret med brillant Glas- og porcelænstusch, som dækker både lyse og mørke emner. Efter tørring er krusene hærdet i alm. ovn ved 160 C i 45 min. Emnerne tåler herefter maskinopvask.

Varer 109-144 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.