Gaver til mors dag

Hos rigtig mange er der tradition for at forkæle mor på mors dag, og du kan selv lave gaven til mor. Vi har masser af ideer til DIY gaver. Fx smykker, brugsgenstande, kreative kunstværker og kort.

Her får du en inspiration og idéer til at lave hjemmelavede gaver til mors dag. 

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Stort udvalg af guides til dig, der vil lave gaven til mors dag selv

Mor er den bedste, og derfor fortjener hun selvfølgelig også noget helt specielt, når mors dag nærmer sig. Mors dag er dagen, hvor du ubetinget kan fejre din mor og alt det, hun har gjort for dig i livet, og derfor skal der naturligvis noget helt særligt til, som vil vise din kærlighed til mor.

At være mor er et af de hårdeste jobs i verden, og det er et job, som startede, da du blev født, og som har fortsat på fuld tid lige indtil i dag, såfremt du ikke er flyttet hjemmefra endnu. Det arbejde kan du bedst ære ved at give en personlig mors dags gave, som er unik, fordi den er skabt af dig og din kærlighed til din mor.

Derfor har vi samlet en lang række forskellige gaveidéer til mors dag her på siden, som giver dig rig mulighed for at vise din kærlighed til din mor på mors dag. Forskellen på vores gaveidéer og andre gaveidéer, du kan finde rundt omkring, er dog, at det er gaver, du skal lave selv, hvorfor du har rig mulighed for at give gaven et personligt præg.

En hjemmelavet mors dags gave vil uden tvivl blive et hit hos din mor, for der findes ikke noget, du kan købe, som kan måle sig med den tid og den kærlighed, du lægger i en gave, du laver selv.

Hvis du gerne vil lave en mors dags gave selv, skal du således bare kigge med her på siden, hvor du finder masser af inspiration til kreative gaveidéer. Du skal bare klikke ind på en af vores gaveidéer til mors dag her på siden, hvorefter du vil finde en udførlig guide til, hvordan du laver gaven.

Guiden indeholder alle de steps, du skal igennem for at komme i mål og skabe noget unikt og lækkert til din mor, og så har vi hos Creativ Hobby naturligvis også samlet de produkter, du skal bruge til gaven, så du nemt kan købe det hele samlet og derved undgår at spilde tid på at lede efter de rigtige ingredienser og materialer.

Det har således aldrig været nemmere at lave en unik og personlig gave til mor på mors dag, og vores gaveidéer her på siden er således det helt rette valg for dig, der elsker at være kreativ og gerne vil overraske din mor med noget unikt, men som lige mangler den helt rigtige idé til, hvad årets hjemmelavede mors dags gave skal indeholde.

Derfor skal du lave en gave selv til mors dag

Du kan sikkert huske, hvordan du som barn plejede at lave julegaver nede i børnehaven, som dine forældre blev glade for at modtage til jul, fødselsdage, til mors dag og til fars dag. Og selvom du ikke er barn længere, så vil din mor helt sikkert stadig elske at få en hjemmelavet mors dags gave fra dig.

Din mor vil helt sikkert elske at modtage noget, som du selv har haft fingrene i, og som du har brugt din fantasi til at skabe. Derfor er en hjemmelavet mors dags gave et sikkert hit, der ikke kan måle sig med noget, du kan købe i butikkerne.

Når du laver en mors dags gave selv, fortæller du din mor, at du stadig værdsætter hende, da der ikke findes noget mere værdifuldt end den tid, du bruger på at være kreativ for at glæde et andet menneske.

Du behøver selvfølgelig ikke at lave et askebæger i ler eller en tvivlsom tegning med dine farveblyanter, som du gjorde dengang i børnehaven, for med vores mange idéer og guides til en hjemmelavet mors dags gave her på siden, har du rig mulighed for at tage de hjemmelavede gaver til et nyt niveau.

Du kan således sagtens lave noget, som kan bruges i en moderne husholdning, og som vil passe godt ind i en moderne indretning. Du kan også lavet en mors dags gave med noget, som din mor rent faktisk går og mangler, og som hun derfor vil få glæde af i det daglige i eksempelvis køkkenet.

Derfor kan en hjemmelavet mors dags gave sagtens måle sig med købte gaver, når det kommer til funktionalitet og design, men når du laver gaven selv, vil den komme til at indeholde meget mere sjæl og personlighed, og i sidste ende er det dét, som din mor vil værdsætte i hendes mors dags gave.

Hvilken hjemmelavet mors dags gave skal din mor have?

Vores idéer til en unik mors dags gave er mange og mangfoldige, og du har derfor rig mulighed for at finde en guide til en gave, som vil passe helt perfekt til netop din mor. Men hvad skal din mor have? Det kan måske være svært at vælge blandt vores store udvalg, og du kan derfor med fordel gå til sagen på samme måde, som du vil gøre i forbindelse med hvilket som helst andet gaveindkøb.

Start derfor med at kigge på, hvad din mor egentlig holder af, og hvad hun ynder at dekorere hjemmet med, eller hvad hun godt kan lide at bruge i det daglige. Elsker din mor at bruge smykker, er et hjemmelavet smykke naturligvis det oplagte valg, mens eksempelvis en hjemmelavet og personlig grydelap helt sikkert vil blive værdsat af din mor, der elsker at lave mad.

Hvis din mor elsker små eller større nipsting og dekorationer til boligen, finder du også et væld af muligheder for at lave noget flot og moderne, der eksempelvis kan hænges op på væggen, hvor det vil bidrage med personlighed og en unik stil til hjemmet.

Hvis din mor har grønne fingre og elsker alt, der gror, kan du overveje at lave en personlig urtepotteskjuler, som vil give endnu mere liv til det grønne indeni.

Dine muligheder er med andre ord mange, og du kan derfor helt sikkert finde inspiration til den helt rigtige mors dags gave, hvis du bladrer gennem vores mange gaveidéer til en hjemmelavet gave til mors dag her på siden.

Hvornår er det Mors dag?

Mors dag falder altid på den 2. søndag i maj.

De kommende år falder Mors dag på følgende datoer:

Mors dag 202314. maj 2023
Mors dag 202412. maj 2024
Mors dag 202511. maj 2025

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.