Gaver til fars dag

Fejrer du din far med en gave på fars dag, kan du gribe en af vores mange ideer til hjemmelavede gaver. Få også inspiration til at lave det kort, der kan få din far til at føle sig som noget særligt.

Herunder får du en stor liste over inspiration og idéer til hjemmelavede gaver til fars dag.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Fars dag - fejr det med maner

Den 5. juni hvert år er der mulighed for at give din far en helt speciel dag og vise ham, at han betyder noget helt særlig for dig. Det kan man naturligvis gøre hver eneste dag, men den 5. juni er det Fars dag, og der bliver lagt op til lidt ekstra til farmand.

Men hvad giver man manden, der har alt? Noget hjemmelavet naturligvis. Så din far virkelig kan fornemme, at du har tænkt på ham. Måske er det dine børns far, der skal forkæles, og så er det ekstra godt, at du her på siden kan finde et utal af gode idéer og anvisninger i vores kæmpe store idékatalog.

Lav din egen hjemmelavede fars dags gave

Der er ikke noget som at få hjemmelavede gaver. Uanset næsten hvor vellykkede de er blevet, kan man altid mærke den kærlighed og omtanke, der er blevet lagt i dem. Det varmer på en helt særlig måde. Så derfor er det også en ekstra god idé at være kreativ med dine egne hænder, når der skal fremtrylles en gave til fars dag.

Du kan starte med at overveje, om der faktisk er noget, han mangler, som du kan lave selv. Måske ville han blive glad for et par nye viskestykker, som du har dekoreret flot med tekstilfarve, stencils og stempler. Det kan også være, at du hellere vil bruge noget fra naturen til at lave dekorationen. Man kan lave kartoffeltryk, æbletryk og tryk af blade for eksempel.

Hvis din far har alt, så er der sikkert altid plads til noget, der kan pynte, og som samtidig får ham til at tænke på dig. Så er det bare med at lave et billede eller et maleri med nogle af vores lækre materialer. Du kan finde både malerlærreder, maling og rammer her hos Creativ Company. Og du kan selvfølgelig også finde pensler.

Har du overvejet, at man kan lave et billede af Silk Clay? Prøv at tegne en skitse på et lærred og så fyld den ud med Silk Clay i forskellige farver. Det bliver et billede i relief, hvor motivet står ud fra rammen. Det kan virkelig blive super flot og anderledes.

Lav din Fars dags gave fra bunden

Måske har du lyst til at være kreativ helt fra bunden, når du skal lave din Fars dags gave. Hos Creativ Company kan du finde alle de materialer, du skal bruge til at skabe lige det kunstværk eller den ting, du har i tankerne. Hvad enten det er en nøglering af hobbyfilt eller skind, eller en stilfuld uro til arbejdsværelset, så har vi alle materialerne og de dimser, du skal bruge.

Det kan også være, at du vil bruge materialer, du alligevel har derhjemme, men lige mangler den lille ting, som skal binde det hele sammen. Så slå et slag forbi vores hjemmeside og se, om ikke du kan finde den her.

Hvis du mod forventning ikke kan finde lige det, du mangler, så tag fat i vores kundeservice, så hjælper de dig med at finde et alternativ, eller måske kan de bestille det hjem, du skal bruge.

Få hjælp til at lave den perfekte fars dags gave

Hvis du ikke har lyst til at starte fra bunden, men gerne vil have lidt inspiration, så er der masser at komme efter lige her på siden. Der er et kæmpe udvalg af idéer i alle sværhedsgrader, så selv de helt små kan være med.

Der er for eksempel en anvisning på, hvordan man kan lave en mosaik af karton. Der kræves kun små stykker af farvet karton, en paptallerken og en limstift. Hvis du har lyst, kan I altid supplere med pailletter eller glimmer eller, hvad I nu har i gemmerne. Idéen er så, at kartonet skal limes på paptallerkenen i et mønster eller helt vilkårligt. I kan jo overveje om paptallerkenen skal males først. Det kan virkelig blive et fint kunstværk, som kan hænge ved fars arbejdsbord og pynte.

Måske er din far en stor kaffe- eller tedrikker. Hvad var så mere oplagt, end at give ham hans helt eget personlige krus? Vi har masser af porcelænstusser og overførselsmærker, så du kan dekorere et krus helt som du har lyst til, så det passer til din far. Vær opmærksom på, at man skal være varsom med at vaske et krus med porcelænsmaling i opvaskemaskinen. Selvom der står, at malingen kan holde til det, kan det godt være hårdt for udsmykningen med en tur i opvaskemaskinen.

Krympeplast er altid et hit. Lav en smuk, hyggelig, fræk eller sjov tegning på plasten. Farvelæg den flot og klip den eventuelt ud. Herefter kommer du plasten i ovnen, og så krymper det. Prøv at følge med gennem ovnlågen, det ser sjovt ud. Husk i øvrigt at følge instruktionen på pakken. Figuren af krympeplast kan du sætte på en nøglering eller på en snor, så den kan hænge i vinduet. Når sollyset skinner gennem den, ser det skønt ud.

Giv og få selv ro, når du laver din fars dags gave

Noget af det bedste, man kan give en far til små børn, er ro. Bare et øjebliks ro. Så måske skal din gave være et kreativt projekt, I kan lave sammen. På den måde får både du og din far ro i hovedet og i kroppen, mens I fordyber jer i jeres fælles projekt. Hvis der er børnebørn, er det en oplagt mulighed for at være kreative sammen på tværs af flere generationer.

Det er vigtigt at huske at få ro til hovedet en gang i mellem i en hektisk hverdag. Det er små kreative projekter gode til. Ofte skal man nemlig bruge sin hjerne på at være fordybet i og tænke på sit projekt, så der er slet ikke plads til tanker og bekymringer om madpakker, lektier og chefer. Og i øvrigt, når man er kreativ på én front i sit liv, smitter det af på de andre. Så et kreativt projekt i hjemmet, kan gøre dig til en bedre problemknuser på jobbet. Det er da win win, hvis noget er.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.