Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

35 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Kugler med indvendig pynt
  1 sæt
  87,25 DKK
  Sæt med materialer til 6 unikke ophæng af to-delte kugler af klar akryl. Hver til at skille og samle om et tilhørende indlæg af karton, der er fortrykt med polarmotiver. Tusch, kunstig sne, glitterlim, pailetter og hvide bånd er inkl. Indhold: 6 kugler, 20 g kunstig sne, 6 stk. Colortime dobbeltusch, 1 hvid glitterlim, pailetter og 3 m hvid satinbånd
 2. Inspiration: v15890 Platte af selvhærdende ler med glasureffekt
  Lav selv platter i hvidt, selvhærdende ler. Dekorer med glasureffekt lavet med Plus Color hobbymaling blandet med pouring-fluid.
 3. Inspiration: v15145 Grydelap af tubegarn
 4. Inspiration: v11716 Nøglering med Silk Clay
 5. Inspiration: v13163 Dørhænger, servietholder og tandstikholder beklædt med Foam Clay

  Dørhængeren, servietholderen og tandstikkrukken i træ er alle beklædt med modelleringsmassen, Foam Clay, i farvestrålende mønstre.

 6. Inspiration: v15461 Ur dekoreret med Silk Clay planeter og stjerne stickers på bonzaitråd
  Lav dit eget ur med inspiration i solsystemet. Planeter af styroporkugler beklædt med Silk Clay og stjerne stickers udgør tallene i dette kreative ur. Alle planeter og stjerner er sat fast med bonzaitråd.
 7. Inspiration: v12439 Foam Clay på pap

35 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.