MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Stanse- og prægemaskine
  A4, 210x297 mm, 1 stk.
  820,00 DKK
  Indhold: 1 stk. stansemaskine med kraftig arbejdsplade, 1stk. mellemlægsplade i akryl og 1 stk. skæreplade. Bemærk - håndtaget er i opbevaringsrum.

  Brugervenligt værktøj til både udstansning, præg og aftryk i alverdens materialer - Bla. papir, karton, mosgummi og plast. Kan monteres med skabeloner i andre fabrikater til lign. værktøj og er sammenklappelig med to praktiske opbevaringsrum
 2. Inspiration: v12755 Stråsilkepapir på glas

  En fotokopi og metalpapir/ stråsilkepapir er limet på bagsiden af et glasfad med decoupagelak til glas. A-color Glass maling er duppet på, hvor papiret ikke dækker.

 3. Inspiration: v11650 Origami lilje
 4. Inspiration: v12428 Kalender med rivecollage
 5. Inspiration: v1415 Slip fantasien løs med fingermaling

  Dækkeserviet og lysglas lavet med den sjove fingermaling. Papiret er lamineret efter tørring.

 6. Inspiration: v16207 Box med personligt låg
 7. Inspiration: v10123 Kalender med akvarel
 8. Inspiration: v12435 Lysglas dekoreret med decoupagepapir

  Stråsilkepapir er revet i strimler og limet på lysglas med decoupagelak til glas. Pynt er klippet af det blanke guldpapir og limet på til sidst.

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.